Νέα «επικαιροποιημένα» στοιχεία, τόσο για την λίστα Λαγκάρντ, αλλά και για αυτή του Λιχνεστάιν. Πιο συγκεκριμένα, στην λίστα Λαγκάρντ, μ...
Πιο συγκεκριμένα, στην λίστα Λαγκάρντ, μεταξύ άλλων υπάρχουν:
-Σύζυγος πρώην υπουργού της Κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση που προκάλεσε την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή.
-Κόρη πασίγνωστου Έλληνα καλλιτέχνη η μητέρα της οποίας, είχε πολιτική εμπλοκή με την κυβέρνηση Παπανδρέου
-Ιδιοκτήτης μεγάλης και ιστορική ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας, που αποτελεί σημείο αναφοράς στην ελληνική μουσική βιομηχανία.
Στην δεύτερη λίστα, αυτή του Λίχνεστάιν, όπως μάθαμε, υπάρχουν τα ονόματα των τριών τέκνων-κόρη και δύο υιοί-κορυφαίου έλληνα μεγαλοεργολάβου.
Θεωρούμε βεβαίως αυτονόητο πως τα χρήματα αυτά, που έχουν εξαχθεί τόσο στην Ελβετία μέσω της HSBC όσο και στο Λιχνεστάιν , είναι δηλωμένα και φορολογημένα.
Από λίστες και ΛΗΣΤΕΣ εχουμε και εμείς , τα λεφτά και οι κατασχέσεις πότε θα αρχίσουν; Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΆΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ;ΤΙ;
Θα έπρεπε να ντρέπονται και οι τρεις τους. Σιχαθηκε όλη η κοινωνια αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίζεται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι όλα προαποφασισμένα και παριστάνουν και του σκληρούς διαπραγματευτές. Ένα διάγγελμα μας λείπει στυλ Παπαδημου για να γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Η δικιά μας τρόικα ΕΧΕΙ πλέον καταντήσει παιδική χαρά, ρίχνοντας ένα Λαό στο καναβάτσο.
Αλλά τι πρόβλημα να έχουν οι ηγέτες μας κλεισμένοι στα γραφεία τους, αφού παραέξω στη κοινωνια δεν βγήκαν ποτέ,και ΟΥΤΕ θα βγουν.
Ας αυξάνουν……….τις καταθέσεις τους με πολλά μηδενικά για να κοιμούνται τουλάχιστον αυτοί ήσυχοι και η κοινωνια να βουλιάζει.
12/27 ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΗΣΥΧΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΟΠΩΝ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙΧ.ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΙΡΗΔΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ.
ΑπάντησηΔιαγραφή