GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού συμβαίνουν τα περισσότερα ατυχήματα με το iPhone

Εάν σας έχει πέσει το iPhone στην τουαλέτα ή σας έχει γρατζουνιστεί η οθόνη από τα μαγειρικά σκεύη της κουζίνας ή είδατε το αγαπημένο ...

Εάν σας έχει πέσει το iPhone στην τουαλέτα ή σας έχει γρατζουνιστεί η οθόνη από τα μαγειρικά σκεύη της κουζίνας ή είδατε το αγαπημένο σας smartphone να πέφτει στο πλυντήριο, τότε ανήκετε στο 51% που είχε ατύχημα με τη συσκευή της Apple μέσα στο σπίτι. Τα πιο πολλά ατυχήματα με το iPhone συμβαίνουν στην κουζίνα, στο σαλόνι, στο μπάνιο και στην κρεβατοκάμαρα σύμφωνα με έρευνα για τις «επικίνδυνες ζώνες στο σπίτι» της SquareTrade.
Όπως αποκαλύπτει και το γράφημα που ακολουθεί, οι κάτοχοι του iPhone θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο στην κουζίνα και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το νερό.
Σημειώνεται ότι από το ντεμπούτο του smartphone το 2007 εκτιμάται ότι μόνο οι αμερικανοί έχουν ξοδέψει πάνω από 5.9 δισεκατομμύρια δολάρια σε ζημιές στο iPhone.
 Πού συμβαίνουν τα περισσότερα ατυχήματα με το iPhone
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση