GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πύργος: Έκοψαν το επίδομα σε 26χρονο με 100% αναπηρία!

Με την αγωνία αν θα καταφέρει να συνεχίσει τη φροντίδα του τετραπληγικού παιδιού της το οποίο εδώ και είκοσι τέσσερα ολόκληρα χρόν...


Με την αγωνία αν θα καταφέρει να συνεχίσει τη φροντίδα του τετραπληγικού παιδιού της το οποίο εδώ και είκοσι τέσσερα ολόκληρα χρόνια, είναι καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι, ζει τους τελευταίους δύο μήνες μια άνεργη μητέρα στην πόλη του Πύργου, ύστερα από την διακοπή του επιδόματος αναπηρίας που λάμβανε ο 26χρονος γιος της, Ερμάλ.
Η ιστορία της Πελούμπε Σάρκα, που κατάγεται από την Αλβανία και ζει τα τελευταία χρόνια στον Πύργο της Ηλείας, με την οικογένειά της, αναδεικνύει για ακόμα μια φορά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, τα οποία είναι αναγκασμένα να περιμένουν ολόκληρους μήνες στις λίστες του ΚΕΠΑ προκειμένου να περάσουν από επιτροπές αξιολόγησης.
Μάλιστα, όπως επισημαίνει η κ. Σάρκα, ο γιος της, σε καθημερινή βάση έχει την ανάγκη ολοκληρωμένης φροντίδας καθώς διαθέτει 100% αναπηρία, με αποτέλεσμα η ίδια να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υπέρογκες δαπάνες που χρειάζεται για την φροντίδα του.
Εκείνο που ζητά ωστόσο είναι να περιοριστεί η μεγάλη γραφειοκρατία και τελικά να μπορέσει να περάσει από την επιτροπή του ΚΕΠΑ ώστε να συνεχίσει η καταβολή του αναπηρικού επιδόματος.
Επίσης η άνεργη μητέρα, που μέχρι σήμερα βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού της και παλεύει για τη φροντίδα του με το πενιχρό εισόδημα του συζύγου της, ο οποίος εργάζεται με μεροκάματα σε οικοδομικές εργασίες, τονίζει στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» πως από τον Σεπτέμβριο δεν είχε λάβει καμία ενημέρωση πως το επίδομα θα διακοπεί με αποτέλεσμα σήμερα να έχει μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και να περιμένει το παραπεμπτικό από τον ΟΓΑ που θα της δώσει τη δυνατότητα να καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ώστε να περάσει από την επιτροπή αξιολόγησης.
ΠΗΓΗ: patrisnews.com

3 σχόλια

  1. ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ


    ΜΗΝ ΑΝΑΘΕΤΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ !

    ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ !

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην στεναχωριούνται οι γονείς του παιδιού ο πρωθυπουργός τον σεβαστηκε και μείωσε το εισητήριο στα casinos για να πηγαινει με το καροτσακι να παίζει και φορολογησε εσάς γιατι τον φέρατε στον κόσμο και αυτο το κοπροσκυλο το ανδρείκελο οτης νεας ταξης με υφος δεκα καρδιναλίων χθές επί 45 λεπτά αράδιασε για ακόμη μια φορά το παραμυθι που του μαθανε να λέει βουτηγμενος από πάνω μεχρι κατω στο ψεμμα και την αθλιότητα.
    Αυτός ο αχυρανθρωπος απευθυν/ομεος στην πλειοψηφία του λαού γιατι αυτός παντα ηταν μειοψηφία μας είπε ότι ειμαστε το παλιο και αυτός ειναι το νέο!! ο νεκροθαφτης ο αναλγητος ψευτης ο παραμυθάς που μας θαβει καθε μερα και πιο βαθεια μαζι πλέον με το απαραίτητο ΑΤΜ που εχει για υπουργό οικονομικών που το μόνο που βλεπει είναι η λογιστικη αφου αυτος είναι εξω από αυτή αλλά για τους άλλους εχει λόγο και επιχειρήματα.
    Αυτα τα καθαρματα που την εβδομαδα αυτη εβαλαν ταφοπλακα στην Ελλαδα θα πληρώσουν και σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ

    ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση