GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκέφτεστε να υιοθετήσετε ένα σκύλο χωρίς σπίτι; 6 μηνές δωρεάν τροφή από το Pedigree..

Από το http://www.adespoto.gr . Στις 25 Οκτωβρίου το Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE® έγινε 1 έτους, και συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν τροφές ...

Από το http://www.adespoto.gr.


Στις 25 Οκτωβρίου το Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE® έγινε 1 έτους, και συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν τροφές διάρκειας 6 μηνών σε κάθε υιοθετημένο σκύλο.
515 υιοθετημένοι σκύλοι, ήδη απολαμβάνουν κορυφαία διατροφή για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία από το Pedigree®, η οποία αγκαλιάστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από τις φιλοζωικές οργανώσεις και από τον κόσμο που αγαπά τα κατοικίδια και επιθυμεί ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτά. Στόχος του προγράμματος είναι να ενθαρρύνει όσους σκοπεύουν να αποκτήσουν ένα κατοικίδιο, να υιοθετήσουν, στηρίζοντας ταυτόχρονα τις φιλοζωικές οργανώσεις που φροντίζουν και φιλοξενούν με μεγάλες δυσκολίες μεγάλο αριθμό σκύλων.
Όπως έχουμε δημοσιεύσει στο adespoto.gr, όποιος υιοθετεί αδέσποτο από φιλοζωικό σωματείο που συμμετέχει στο πρόγραμμα έχει δωρεάν τροφή (και πολλές λιχουδιές) για 6 μήνες! Η διαδικασία είναι απλή, η αίτηση γίνεται μέσω internet και οι τροφές αποστέλλονται στο σπίτι σας. Ένα σημαντικό βήμα, που προωθεί την υιοθεσία αδέσποτων που έχουν ανάγκη αλλά βοηθά και τους ανθρώπους που σε καιρούς κρίσης έχουν περίσσευμα αγάπης και χώρου!
Γιατί κάθε σκύλος αξίζει ένα ζεστό σπίτι … κάθε σκύλος αξίζει κορυφαία διατροφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση