GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχονται νέα μοντέλα από την Tesla...

Στα πλάνα της Tesla, για την επόμενη διετία, είναι ένα ηλεκτρικό supercar, ένα μικρό φορτηγό και κάποια ακόμα τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα,...

Στα πλάνα της Tesla, για την επόμενη διετία, είναι ένα ηλεκτρικό supercar, ένα μικρό φορτηγό και κάποια ακόμα τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα, σε συνεργασία με τη Google.
Όπως αποκάλυψε ο CEO της Tesla Motors, Elon Musk, τώρα που η εμπορική πορεία του Model S έχει δρομολογηθεί, η εταιρεία επικεντρώνεται στην έναρξη παραγωγής τριών νέων σειρών, με gullwind πόρτες, βασισμένων στο επταθέσιο Model X Crossover. Μέχρι το 2015 θα λανσαριστεί ένας ανταγωνιστής της BMW Σειράς 3 ένα χρόνο αργότερα οι εκδόσεις του SUV.
Στην ίδια συνέντευξη, ο Musk επιβεβαιώνει ότι στα σκαριά βρίσκεται και ένα ηλεκτρικό supercar, ένα ηλεκτρικό φορτηγό και… τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα, σε συνεργασία με τη Google, η οποία θα τα τροφοδοτήσει με εξελιγμένο λογισμικό.
Πηγή: Autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση