GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ώθηση στη συνεργασία τους αναζητούν Ολάντ και Ομπάμα

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα «συμφώνησαν να ενισχύσουν την κοινή τους δράση» και επιφόρτισ...

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα «συμφώνησαν να ενισχύσουν την κοινή τους δράση» και επιφόρτισαν τις κυβερνήσεις τους να «εντείνουν τις ανταλλαγές τους» για να δώσουν «νέα ώθηση» στη συνεργασία τους, αναφέρει σε ανακοίνωση το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Ο κ. Ολαντ τηλεφώνησε σήμερα στον αμερικανό ομόλογό του για να «τον συγχαρεί για την επανεκλογή του», σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Και οι δύο «συμφώνησαν να ενισχύσουν τη κοινή δράση τους για να ευνοήσουν κυρίως την οικονομική ανάπτυξη, να καταπολεμήσουν την ανεργία και να δώσουν μιαν απάντηση στις μεγάλες διεθνείς κρίσεις», διευκρίνισε η γαλλική προεδρία.
Επίσης, «θα ζητήσουν από τα επιτελεία τους να εντείνουν τις ανταλλαγές τους και να διερευνήσουν τρόπους για να δώσουν μια νέα ώθηση στη διμερή συνεργασία σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος».

2 σχόλια

  1. ΣΕ ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΚΥΡΙΕ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΕΙΛΤΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΧΑΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ .ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ. ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ "ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ" ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *