GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόλαβαν και βγήκαν από τα φλεγόμενα αυτοκίνητα...

Τρεις ελαφρά τραυματίες και ένας σοβαρά είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα στην Εθνική Οδό Λαμία...


Τρεις ελαφρά τραυματίες και ένας σοβαρά είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα στην Εθνική Οδό Λαμίας – Καρπενησίου.
Οι τέσσερις επιβάτες βγήκαν από τα συντρίμμια λίγα δευτερόλεπτα πριν τυλιχθούν στις φλόγες τα δύο οχήματα!
Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 16:00, υπό καταρρακτώδη βροχή, στο 25ο χλμ Λαμίας-Καρπενησίου, ανάμεσα στο Καστρί και τη Μάκρη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Lamiareport.gr το αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ιερέας από την Μακρακώμη και στο οποίο επέβαιναν ο γιος του και η κόρη του, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 42χρονος, με συνοδηγό τη γυναίκα του.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία πιο ελαφρά. Η 17χρονη κόρη του ιερέα όμως, χτύπησε στο κεφάλι και τραυματίστηκε πιο σοβαρά.
Αμέσως μετά την σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες, ευτυχώς οι τραυματίες είχαν απεγκλωβιστεί έγκαιρα και οι πυροσβέστες της Π.Υ. Μακρακώμης όταν έφτασαν στο συμβάν περιορίστηκαν να σβήσουν τις φλόγες που είχαν τυλίξει τα δύο οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση