GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαράντα προτάσεις για την επιχειρηματικότητα από την ΟΝΝΕΔ

Σε μια ανοικτή εκδήλωση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και πολλών υπ...


Σε μια ανοικτή εκδήλωση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και πολλών υπουργών και υφυπουργών, όπως οι κ.κ. Χατζηδάκης, Σκορδάς, Σταϊκούρας, παρουσίασε το «πακέτο» προτάσεων της ΝΔ για την επιχειρηματικότητα.
Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, πρότεινε κρατικά ακίνητα, που «σαπίζουν», να παραχωρηθούν με χαμηλές τιμές, για να στεγαστούν νεανικές, καινοτόμες επιχειρήσεις.
Ζήτησε επίσης τη διαγραφή χρεών για νέους επιχειρηματίες που, αν και τόλμησαν, δεν τα κατάφεραν.
Ακόμη, ζήτησε την εισαγωγή υποχρεωτικού μαθήματος επιχειρηματικότητας στα σχολεία, τη δημιουργία άσκησης πρακτικής φοιτητών δίπλα σε καταξιωμένους επιχειρηματίες, την αναλογικότητα των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ για τους νέους επιχειρηματίες, την αυτόματη είσπραξη του εξαγωγικού ΦΠΑ κ.ά.
Δείτε εδώ τις προτάσεις της ΟΝΝΕΔ για την επιχειρηματικότητα
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση