GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/ Τελείωσε και ο Νοέμβριος. Πέρασαν τα περιβόητα μέτρα, μετά από παλινωδίε...


Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/

Τελείωσε και ο Νοέμβριος. Πέρασαν τα περιβόητα μέτρα, μετά από παλινωδίες ήρθε κι η περιβόητη δόση και ο μήνας έκλεισε με το πρώτο συγχωροχάρτι για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Συγκεκριμένα:
• Αφού η φίλο-μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά εκβίασε με τον...
πλέον ωμό και κυνικό τρόπο το Ελληνικό Κοινοβούλιο προκειμένου να του υφαρπάξει την ψήφο για μία σειρά αντιλαϊκών νομοσχεδίων που δίνουν καινούργιο νόημα και διάσταση στην έννοια κοινωνική αναλγησία
• Αφού η χώρα δεν χρεοκόπησε εξ αιτίας της μη καταβολής της δόσης, όπως προέβλεπαν και διαμήνυαν ο πρωθυπουργός και οι διάφοροι κυβερνητικοί αστέρες όταν εκβίαζαν τους αντιπροσώπους του Ελληνικού λαού προκειμένου να τους υφαρπάξουν την θετική τους ψήφο στο πολυνομοσχέδιο και τον προϋπολογισμό 2013
• Αφού τελικώς και όπως ήταν προγραμματισμένο από την νομενκλατούρα της ΕΕ και της ΕΚΤ αποφασίσθηκε η καταβολή της δόσης παραμονή των εορτών προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα οι τραπεζίτες και οι δανειστές

Ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο ότι η φιλομνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά αποτελεί απόλυτη και αδιάλειπτη συνέχεια της κυβέρνησης των κηπουρό-Αθανασάκηδων και του Γιώργου Παπανδρέου.
Αναλυτικά... Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α κατέθεσε πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τις τυχόν ευθύνες των υπευθύνων εκείνης της εποχής για την υπαγωγή της χώρας στο μνημονιακό καθεστώς. Τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης έδωσαν όπως ήταν αναμενόμενο αρνητική ψήφο και η πρόταση απορρίφθηκε.
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Έσφαξαν πρώτα τους αθώους, τον φτωχό Ελληνικό λαό, μετά έδωσαν συγχωροχάρτι στους ενόχους, τον Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Φυσικά ο απόλυτος ένοχος της Ελληνικής τραγωδίας, ο Γιώργος Παπανδρέου, απουσίαζε από την Βουλή. Έκανε τα συνηθισμένα ταξιδάκια του στις ΗΠΑ ή ποιος ξέρει που αλλού. Δεν είχε το θάρρος να πάει στην Βουλή από την οποία μισθοδοτείται για να απολογηθεί, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Εμείς έχουμε δεσμευθεί στο πρόσφατο παρελθόν να μην χαρακτηρίζουμε τις πράξεις του Γιώργου Παπανδρέου. Άλλωστε δεν υπάρχουν πια λέξεις για να χαρακτηρίσεις τον Γιώργο Παπανδρέου.
Φυσικά έπεται συνέχεια… Θα ψηφίσουν σε λίγο το φορολογικό που φορολογεί ακόμα και το πόσα παιδιά έχει η κάθε οικογένεια και μετά θα αθωώσουν και πάλι τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, από την δικογραφία που έχει σταλεί στην Βουλή από την δικαιοσύνη με αφορμή τις δηλώσεις Ρουμελιώτη.
Δεν αξίζουν σχολιασμό οι απαντήσεις που έδωσαν οι εκπρόσωποι της φιλομνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά. Ακούσαμε μέχρι και για Αλβανία του Χότζα. Τι να πούμε εμείς; Όπως τέθηκε το θέμα από την μνημονιακή συμμαχία πιο λογικό είναι να απαντήσουν οι αλβανοί μετανάστες που ζουν στην πατρίδα μας!

6 σχόλια

  1. Εγω πιστευω ,και παρακαλω σκεφτειτε το φιλοι μου ,οτι ΜΟΝΟΝ μια Χρυση Αυγη μπορει να ΚΡΕΜΑΣΕΙ αυτα τα σκυλια..

    Ενταξει.
    Ισως το "σαμαρας" δεν μπορει να κανει αλλιως ,αφου τις υπογραφες για την κατοχη τις εβαλαν το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ το μαμουνι παπακωνσταντινου και το σιχαμερο ασουλουπωτο κητος τουρκογλου (βενιζελο)..
    Ωραια. Αλλα αυτη πουτσα με τα γυαλια (και το καμμενο αμφιβληστροειδη) "σαμαρα" δεν το ηξερε προεκλογικα??
    Πως λοιπον ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ συνειδητα το 1 εκατ πολιτες?? που τον ψηφισαν??
    Ειναι και αυτος απατεωνας..

    Αλλα ειπαμε.
    Πρωτοι στην κρεμαλα το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο της τσαντ το μαμουνι παπακωνσταντινου και ..επεται συνεχεια..

    Μια Χρυση Αυγη φιλοι μου σε ποσοστο 50% ..
    Να δουμε κρεμασμενα αυτα τα σκυλια ,να βγαλουμε το αχτι μας..
    Τουλαχιστον ..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε χασου ρε μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρωμοπασόκε Λαμόγιο , σκατόπραγμα
    stoxasmos στην μά$$α..



    σήμερα... ΝΑ ΜΗΝ Ξ Ε Χ Α Σ Ε Ι Σ

    Να ανάψεις μία λαμπάδα στο Μαυσωλείο
    του ΑΝΤΡΕ...να φωνάξεις" το ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (Δις εκατομμύρια)

    και να πας στην Κουμουνδούρου μετα.
    για το : Ζήτω το παιδί της αλλαγής

    * μαϊμού είναι η απομίμηση,
    αλλά δεν έχει καμία σημασία, το χρήμα να πέφτει και να είναι και εκατομμύρια
    έστω και σε πληθωριστικής ΔΡΑΧΜΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κακό είναι ότι αυτές οι προϋποθέσεις δεν θα είναι προϊόν πολιτικής συμφωνίας, αλλά...
    πόνημα της Τρόικα, ενισχύοντας τις πληροφορίες περί ασφυκτικών ασφαλιστικών δικλείδων για την εφαρμογή του Προγράμματος.

    ===================================================
    Προφανως και ειναι πονημα της Τροϊκα και ευτυχως που ειναι πονημα της Τροϊκα. Αν αφηναν τους δικους μας μαλακες (πολιτικους και συνδικαλιστες) να καθορισουν τις προϋποθεσεις, το χρεος το 2020 δεν θα εφτανε στο 124% του ΑΕΠ αλλα στο 324%.
    Δυστυχως αποδειξαμε οτι ειμαστε ανικανοι να ρυθμισουμε τα του οικου μας.
    Αν δεν ειχε επεμβει η Τροϊκα θα εξακολουθουσαμε να απεργουμε καθε μερα και να ζηταμε μεγαλυτερους μισθους, λιγοτερη δουλεια, περισσοτερα επιδοματα, γρηγοροτερη συνταξιοδοτηση κλπ κλπ.
    Δεν ειναι δυσκολο να τα καταλαβουμε αυτα, ειναι ομως πιο ευκολο να λαϊκιζουμε συνεχως και να δυσανασχετουμε για τα μετρα.
    Ποια ζωντανα απο αυτα που γκαριζουν, εχουν ιδεα απο οικονομια;
    Ποια ζωντανα ηξεραν ποσο ηταν το χρεος οταν κατεβαιναν στους δρομους ζητωντας αυξησεις;
    Το μονο που ηξεραν ητασν να γραφονται στις κλαδικες και να ψηφιζουν αλητες πολιτικους εν γνωσει τους οτι οι πολιτικοι αυτοι κλεβουν πολλα, αρκει να μπορουν κι αυτοι να κλεβουν λιγοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανάλγητο κράτος: Μετέφεραν δεμένα παιδιά στο ΙΚΑ για να δουν... αν είναι τυφλά!

    Ένα ακόμα περιστατικό που δείχνει το ανάλγητο κράτος εκτυλίσσεται στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα.
    Μετέφεραν έντεκα τυφλά παιδιά από την "Κιβωτό της Αγάπης" και τα έχουν να περιμένουν να περάσουν από επιτροπή για να πιστοποιηθεί η τυφλότητά τους!
    Αντί να στείλουν την επιτροπή να τα εξετάσει στο ίδρυμα, μετέφεραν και ταλαιπωρούν αυτά τα παιδιά στην Επιτροπή του ΙΚΑ.
    Στον ίδιο χώρο, έχουν μεταφέρει και παιδιά που είναι παραπληγικά, και παραμένουν δεμένα στα καροτσάκια για μην πέσουν, για να περάσουν από την Επιτροπή.
    Αυτό είναι το κράτος πρόνοιας, που ενώ έβγαλαν τη μισή Ζάκυνθο τυφλή, εξαντλούν την αυστηρότητα και το γράμμα του νόμου στα παιδιά των ιδρυμάτων.
    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/163073

    ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
    Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΠΟ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ Κ.Ε.Π.Α. ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ,ΤΑ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ !

    H X.A. ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ !!!
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.........ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση