GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πολυσυζητημένη υπουργός με τους οκτώ ερωτικούς συντρόφους!

 Ηταν, αναμφίβολα, η πιο πολυσυζητημένη υπουργός της κυβέρνησης Σαρκοζί. Η Ρασιντά Ντατί, η πρώτη γυναίκα υπουργός Δικαιοσύνης της...

 Ηταν, αναμφίβολα, η πιο πολυσυζητημένη υπουργός της κυβέρνησης Σαρκοζί.
Η Ρασιντά Ντατί, η πρώτη γυναίκα υπουργός Δικαιοσύνης της Γαλλίας, αυτές τις ημέρες έχει έρθει και πάλι στην επικαιρότητα γιατί μάχεται να αποδείξει ότι ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Ντομινίκ Ντεσενιέ είναι ο πατέρας του παιδιού της.
Όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για την κυρία Ντατί. Ο Ντεσενιέ 68 ετών σήμερα, αρνείται να κάνει τεστ DNA για να αποδειχθεί εαν είναι ο πατέρας του παιδιού.
Όσα αποκαλύπτονται στο δικαστήριο που έχει προσφύγει η Ντατί δεν την βοηθούν και τόσο στην υπόθεσή της.
Όπως δήλωσε και στο περιοδικό Μ της Le Monde ο Ντεσενιέ, την περίοδο που ήταν με την Ντατί, εκέινη είχε 8 διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους.
Μεταξύ αυτών: ένας παρουσιαστής της τηλεόρασης, ένας υπουργός, ένας διευθύνων σύμβουλος επιχείρησης, ο τότε ισπανός πρωθυπουργός (πιθανότατα ο Θαπατέρο), ο αδερφός του Νικολά Σαρκοζί, ένας εισαγγελέας από το Κατάρ και ένας κληρονόμος αυτοκρατορίας πολυτελών αξεσουάρ.

4 σχόλια

  1. που να δειτε τι γαμησι τρωνε οι ελληνιδες στο εξωτερικο...και μετα γυρνανε πισω και λενε οτι τα ειχανε με τον κιτσο από τη λαρισα μεταναστη στη λωζανη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που το περίεργο ; Εδώ κάθε υπουργός πηδάει εκατομμύρια Έλληνες και τα παιδιά τους ! Οι 8 σύντροφοι, πια, θεωρούνται μονογαμική σχέση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκανδαλίδη,μην υποχωρείς.
    Ποτέ δεν είναι αργά.
    Μην ψηφίσεις τα μέτρα.
    Σώσε την υστεροφημία σου.
    Να περάσεις και εσύ με το λαό,στην αντίπερα όχθη.
    Έλα να πυκνώσουμε όλοι μαζί τις γραμμές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς.
    Γίνε και συ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
    Στον αγώνα του λαού δεν περισσεύει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.54
    giafto I mana sou pigenoerxete sto eksoteriko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση