GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με επιτυχία η ημερίδα με θέμα «Παραπληγία και Αποκατάσταση» – «Δώδεκα χρόνια μετά»...

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Patras Palace πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ημερίδα με θέμα «Παραπληγία και ...



Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Patras Palace πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ημερίδα με θέμα «Παραπληγία και Αποκατάσταση» « Δώδεκα χρόνια μετά» την οποία συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών – Παράρτημα Αχαΐας, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και ο Σύλλογος Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού ΠΓΝΠ « Δημήτρης και Βέρα Σφήκα».
Στην ημερίδα , η οποία ήταν αφιερωμένη στην 3η Δεκέμβρη «Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία» τιμήθηκε ο Δωρητής κος Δημήτρης Σφήκας για την προσφορά του στον άνθρωπο που με την ανιοδετελειά του απέδειξε πως υπάρχουν πολίτες που στηρίζουν και δημιουργούν Κέντρα Κοινωνικής Φροντίδας.
Συντονίστρια ήταν η δημοσιογράφος κα Ριζογιάννη Μαρίνα ενώ είχαν προσκληθεί ως ομιλητές οι κάτωθι:
Ο κος Χαροκόπος Αντώνιος, Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων με Θέμα: «Ιστορικό της δημιουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης»
Ο κος Παναγιωτόπουλος Χ. Ηλίας , Ορθοπαιδικός Χειρουργός ,Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Διευθυντεύων Κλινικής Αποκατάστασης Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα: « Ένας χρόνος λειτουργίας της Κλινικής Αποκατάστασης Προβλήματα-Προοπτικές».
Ο κος Χουλιάρας Νίκος Γενικός Γραμματέας Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών-Παράρτημα Αχαΐας με θέμα«Η Παραπληγία και οι Δομές Αποκατάστασής της-Αναγκαίες σήμερα όσο ποτέ»
Η κα Χριστίνα-Αναστασία Ραπίδη, Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, MD,PhD,SFEBPRM, Διευθύντρια ΕΣΥ, Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, Ίλιον-Αθήνα με Θέμα «Η Αποκατάσταση κάτω από το πρίσμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας»
Η κα Ιουλία Συροκώστα, Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού ΠΓΝΠ- Δημήτρης και Βέρα Σφήκα με Θέμα: «Αναγκαιότητα κοινωνικής στήριξης της Κλινικής Αποκατάστασης -Ο ρόλος του Συλλόγου φίλων».
Στην Ημερίδα παρουσιάστηκε και τονίσθηκε από όλους τους ομιλητές η αναγκαιότητα στήριξης από την Πολιτεία της λειτουργίας της Κλινικής Αποκατάστασης του ΠΓΝΠ, ασθενών με παρα- τετραπληγία και κινητική αναπηρία, η οποία θα προσφέρει ανακούφιση στους πάσχοντες με τμήματα νοσηλείας, προγράμματα φυσικοθεραπείας-εκγύμνασης και υδροθεραπείας-λουτροθεραπείας καθώς και προγράμματα άμεσης, αλλά και όψιμης αποκατάστασης, με σκοπό την ταχύτερη και πληρέστερη κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη των ασθενών.
Πηγή: aerasnews.gr

1 σχόλιο

  1. Στον ίδιο χώρο, έχουν μεταφέρει και παιδιά που είναι παραπληγικά, και παραμένουν δεμένα στα

    καροτσάκια για μην πέσουν, για να περάσουν από την Επιτροπή.
    Αυτό είναι το κράτος πρόνοιας, που ενώ έβγαλαν τη μισή Ζάκυνθο τυφλή, εξαντλούν την

    αυστηρότητα και το γράμμα του νόμου στα παιδιά των ιδρυμάτων.
    Πηγή: http://www.newsnow.gr/

    ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
    Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΠΟ
    ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ Κ.Ε.Π.Α. ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ,ΤΑ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ !

    H X.A. ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ !!!
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση