GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Μνημόνιο στη Βουλή και ο Παπανδρέου στην… Αμερική

Το πρωί της Πέμπτης θα συζητηθεί στη Βουλή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά εξεταστική επιτροπή για το πως φτάσαμε στο μνημόνιο και μ...


Το πρωί της Πέμπτης θα συζητηθεί στη Βουλή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά εξεταστική επιτροπή για το πως φτάσαμε στο μνημόνιο και μπήκε η χώρα στο ΔΝΤ πριν απο δύο χρόνια.
Από την συζήτηση αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποχωρήσουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην ψηφιστεί η πρόταση.
Εκτός αυτού, βέβαια, όπως όλα δείχνουν από τη συζήτηση θα απουσιάζει και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου καθώς βρίσκεται στην Αμερική. 
Εκτός και αν σπάσει το φράγμα του ήχου ή διακτινιστεί και καταφέρει να επιστρέψει στην Αθήνα. Πηγή: newpost.gr

1 σχόλιο

  1. ΣΙΓΑ ρε ΜΑΚΑΚΕΣ μην έρθει ο αρχιπροδόταρος να μπλεχτεί με την πλέμπα, ας όψονται αυτοί που τον βγάλαν ξανά βουλευτή και έχει γλυτώσει με τους νόμους που το ΛΑΜΟΓΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ.

    Αντε να βάλουμε την ΒΟΛΗ και τον Γιο του τον Ανδρίκο ή Σπιθα το Νεωτερο Γιωργάκη για να υπάρχει απόδειξη της συνεχούς και απύθμενης ηλιθιότητας των ιθαγενών κατοίκων αυτής της περιοχής του Πλανήτη.

    Φαίνεται ότι το ΡΑΝΤΙΣΜΑ που λέει και ο Λιακόπουλος μας κάνει ΚΑΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση