GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο λαός υποφέρει, οι πολιτικοί πρέπει να καταπονούνται

Η πολιτική σήμερα έχει απαξιωθεί και κανείς δεν μπορεί πραγματικά ν’ αγγίξει τον ελληνικό λαό. Πέραν της ξύλινης γλώσσας και της τεχνητή...

Η πολιτική σήμερα έχει απαξιωθεί και κανείς δεν μπορεί πραγματικά ν’ αγγίξει τον ελληνικό λαό. Πέραν της ξύλινης γλώσσας και της τεχνητής συμπεριφοράς, κατάλοιπο της δυτικότροπης παιδείας, οι σημερινοί πολιτικοί κατ’ επάγγελμα δεν γνωρίζουν τον τρόπο άμεσης επικοινωνίας με τους πολίτες. Ζουν εκτός τόπου και χρόνου. Έχουν χάσει την επαφή με τις πραγματικές εξελίξεις εντός κοινωνίας και πάνω απ’ όλα δεν γνωρίζουν τι θα πει αυταπάρνηση…
Το να είναι κάποιος στην πρώτη γραμμή απαιτεί συνδυασμό μυαλού και καρδιάς. Μυαλό για να σκέφτεται ο πολιτικός, ανάλογα με τις συνθήκες, ποια στρατηγική θα αποφέρει το καλύτερο, καρδιά για να γνωρίζει ποιο είναι αυτό το καλύτερο.
Το πάζλ αυτό το συμπληρώνει το ήθος και η αξιοπρέπεια του να προτιμάει κανείς να ζει όπως οι συμπολίτες του, παρά να νιώθει απόμακρος από τον ίδιο τον λαό, στα σπλάχνα του οποίου μεγάλωσε και ανδρώθηκε. Αριστείδης, Θεμιστοκλής, Καποδίστριας, Πλαστήρας και πολλοί άλλοι αφανείς και μη πολιτικοί -άσχετα, εάν συμφωνούσε κανείς μαζί τους ή όχι- έβαζαν πάνω απ’ όλα την αξιοπρέπεια, κάτι που δεν μείωσε διόλου τις πολιτικές τους ικανότητες.
Δυστυχώς, όμως, η εξουσία και τα μεγαλεία δεν αφήνουν κάποιους να φερθούν όπως ο Μέγας Αλέξανδρος, που όταν κάποιος στην έρημο του πρόσφερε νερό σε περικεφαλαία, το αρνήθηκε, αφού ήταν το μοναδικό και δεν θα μπορούσε να κατέβει στον ουρανίσκο του, την στιγμή που οι άλλοι διψούσαν.
ΠΥΓΜΗ.gr

1 σχόλιο

  1. Όλο το ΜΕΚΑ τρέμει διότι πλέων όλοι ξέρουν πια τι ρολό παίζουν όλοι εκεί μέσα, όμως δεν είναι το θέμα μας αυτό, και απευθύνομαι στους λίγους ανθρώπους που διαβάζουν αυτά τα ποστς που τα γράφω επώνυμα και πολλοί τα χλευάζουν ..Τους προκαλώ λοιπόν να ανατρέξουν τι έγραφα.

    OTI: Χρήματα δεν θα δώσουν ΣΕ ΠΟΛΙΤΟΥΚΟΥΣ ΜΑΣ οι ξένοι, τους αποκαλούν στα ίσια ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ.

    Ζήτησαν και ζητούν ευθέως ΝΕΜΕΣΙΣ,οι λίστες και τα ξένα δημοσιεύματα δεν είναι καθόλου τυχαία, και αυτό το ζητά Η ΑΜΕΡΙΚΉ μην κρυβόμαστε η ΛΑΓΚΑΡΤ το ΔΝΤ αυτό λέει αν κάποιος διαβάζει πείσω από της λέξεις τους..

    Θέλουν να δούνε τους ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ φυλακή και επιστροφή των κλεμμένων.

    Με την Χρυσή Αυγή έχομε πολλές διαφορές η Ο.Π.Λ.Α , έτσι μας αποκαλούν ΆΚΡΑ, αν όμως ενωθούν τα ΆΚΡΑ ποιον θα κυνηγήσουν το Κασιδιάρη; ΛΑΘΟΣ μέγα λάθος, αυτούς που άσκησαν εξουσία τώρα και 40 χρόνια, πολιτικούς, φίλους πολιτικών, κομματόσκυλα, πουλημένους εργατοπατέρες ΠΟΥ εξαργύρωναν της θέσεις τους με βουλευτική η υπουργική καρέκλα, τα παιδιά τους που κατέχουν δημόσιες νευραλγικές θέσεις..

    Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη ο Κασιδιάρης τους ξεφτίλισε τα μισθωτά φερέφωνα βολεμένους όταν ζητάνε να παίρνει ένας νέος 510 ευρώ τον μήνα και με φόρους, ενώ αυτοί 8.000 και χωρίς να πληρώνουν τους ανάλογους φόρους, τέλη κυκλοφορίας, εισιτήρια κ.τ.λ..

    Άλλα το εξωφρενικό να παίρνουν χρήματα όταν παρίστανται σε επιτροπές!!! Ρε Αδωνι ξέρεις κανένα να παίρνει επίδομα για να κάνει την δουλειά του;

    Αυτά προς το παρών ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση