GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αποχή των δικηγόρων μέχρι την επόμενη Παρασκευή...

Σε νέες κινητοποιήσεις και μάλιστα διαρκείας προχωρούν οι δικηγόροι με απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων. Συγ...

Σε νέες κινητοποιήσεις και μάλιστα διαρκείας προχωρούν οι δικηγόροι με απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων.
Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι κατέρχονται πανελλαδικώς σε απεργιακές κινητοποιήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα έως Παρασκευή.
Διαμαρτύρονται, μεταξύ άλλων, για τις κατατεθείσες υπό ψήφιση διατάξεις περί Επικουρικού Κεφαλαίου, στην επιχειρούμενη ένταξη του Τομέα Υγείας του ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ, στα φημολογούμενα φορολογικά μέτρα που αναμένεται να πλήξουν τον κλάδο των ελευθέρων επαγγελματιών και στον «στρεβλό τρόπο» με τον οποίο γίνεται αντιληπτή στην χώρα μας η δήθεν αναγκαιότητα απελευθέρωσης του δικηγορικού λειτουργήματος.

2 σχόλια

  1. - Σχολεία κλείνουν ( κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα ) λόγω έλλειψης πετρελαίου και εκπαιδευτικών ( κυρίως στα νησιά )
    - Η Βόρεια Ελλάδα και η Ήπειρος ήδη ξεπαγιάζουν από το κρύο !
    - Το πρόγραμμα "βοήθεια στο σπίτι" καταρεγείται, 75.000 γέροντες στο έλεος του Θεού.
    - Τα νέα ζευγάρια "ρίχνουν" τα κυοφορούμενα μωρά, από τη στιγμή που έμαθαν τα νέα μέτρα!
    - Του χρόνου - ουσιαστικά- ολοκληρώνεται η δήμευση της ιδιόκτητης περιουσίας των Ελλήνων, μέσω της αδυναμίας τους να καταβάλλουν τους φετινούς φόρους και χαράτσια. Τα τέλη κυκλοφορίας θα τα πληρώσουν τέλη Δεκεμβρίου και με δόσεις, οι περισσότεροι !
    - Το 20% των Ελλήνων είναι κάτω από το όριο της φτώχειας ( τώρα ) - του χρόνου θα είναι πάνω από το 50% και το 2014 θα φτάσει το 80%, χωρίς να μπορεί να βοηθηθεί !

    Το Κράτος( δηλαδή τα 3 κόμματα ) μπορεί να σωθούν, οι Τράπεζες επίσης, αλλά οι Έλληνες πολίτες και τα παιδιά τους οδηγούνται σε μαζικό θάνατο ή ομαδική "αυτοκτονία" ! Η ύστατη ευκαιρία είναι να απεργήσουμε τις 2 αυτές μέρες ( μήπως και κάποιες κότες μέσα στη Βουλή ξυπνήσουν συνειδησιακά ) και να καταψηφίζουμε όπου βρούμε τις παρατάξεις των 3 κομμάτων και να αποχωρήσουμε από τα 3 κόμματα και τις νεολαίες τους !

    Ως γονιός, καλώ τους εκπαιδευτικούς να μαυρίσουν, τη Δευτέρα, τη ΔΑΚΕ, τη ΠΑΣΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ, και να ψηφίσουν αριστερά σχήματα ή ανεξάρτητα σχήματα ή την ΧΕΚ Εκπαιδευτικών ( για το ΚΥΣΔΕ - ΚΥΣΠΕ ). Στείλτε όλους τους κομματικούς ινστρούκτορες στα σπίτια τους, στείλτε τα στηρίγματα του καθεστώτος σπίτια τους ! Έμμεσα συμμετέχουν στη "δολοφονία" των παιδιών των Ελλήνων και τους Ελληνικού Έθνους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο πιο άδειος ο τενεκές τόσο πιο πολύ θόρυβο: Γιατί τσιρίζει το ίδαλμα των πατριωτών του κώλου;

    ["Υπονομεύεται το μοντέλο οικονομικής διαχείρισης της χώρας με την απόφαση του αμερικάνικου δικαστηρίου που μας λέει να πληρώσουμε τα ομόλογα που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην αναδιάρθρωση" αυτό είπε η Πρωθυπουργός της Αργεντινής,
    Κίρσνερ,
    το πρώτυπο του Καμμένου και του Τσίπρα, που μας έχουν ζαλίσει ότι η Αργεντινή σταμάτησε να πληρώνει τους "τοκογλύφους" και τώρα είναι μια χαρά.

    Εύλογα ο κοινός θνητός που δεν διαθέτει τους τόνους εγκεφάλου που διαθέτουν οι ηλίθιοι αναρωτιέται:

    Αφού η Αργεντινή και η Κίρσνερ
    (ή οι προηγούμενοι) έδιωξαν τους τοκογλύφους και σταμάτησαν να τους πληρώνουν γιατί τσιρίζουν και ενοχλούνται που ένα δικαστήριο των ΗΠΑ τους είπε "πρέπει να πληρώσετε όσους φεσώσατε το 2005 και το 2010";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση