GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η πλειονότητα των κυβερνητικών βουλευτών θα παραμείνει συμπαγής»

Για την αναγκαιότητα ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών μίλησε ο Σίμος Κεδίκογλου, νωρίτερα στο πρωινό του ANT1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, τον...

Για την αναγκαιότητα ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών μίλησε ο Σίμος Κεδίκογλου, νωρίτερα στο πρωινό του ANT1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, τονίζοντας ότι είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους, διότι θα ενισχυθεί η ρευστότητα.
Ο υπουργός εκτίμησε ότι η συντριπτική πλειονότητα των κυβερνητικών βουλευτών θα «παραμείνει συμπαγής» στην ψήφιση των μέτρων.

2 σχόλια

  1. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ! ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΠΙΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ !
    ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ- ΑΡΟΓΤΕΡΑ- ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ !

    ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, Η ΟΝΝΕΔ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΗΜΑΡ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΣΑΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΝΕΟΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ, ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ! ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ! ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O μπαμπα σου Σιμο μας ο πρωην υπουργος του Πασοκ συμμεριζετε την αποψη σου οτι θα μεινει συμπαγης η ομαδα?? Εχει μεγαλη πειρα θα σε διορθωσει νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση