GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρένα Δούρου στο GQ: “Ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας”, μόνο αυτό δεν είπαν...

Αίσθηση προκαλεί μια δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στο αμερικανικό περιοδικό GQ με θέμα την ελληνική κρίση και την κινδυνολογία που ανα...


dourou 300x168 Ρένα Δούρου στο GQ: Ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας μόνο αυτό δεν είπανΑίσθηση προκαλεί μια δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στο αμερικανικό περιοδικό GQ με θέμα την ελληνική κρίση και την κινδυνολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα και την εκλογική του άνοδο.
«Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου στον Κρις Χέρθ, δημοσιογράφο του Αμερικάνικου GQ, που της πήρε συνέντευξη στα πλαίσια θέματος με τίτλο «Ζωντανά στην τηλεόραση-Η πτώση της Ελλάδας».
Στη συνέχεια η κυρία Δούρου ζήτησε συγγνώμη από τον δημοσιογράφο για τα Αγγλικά της λέγοντας πως θυμίζουν… ελληνικό «καμάκι» ενώ έδωσε και ένα παράδειγμα στον δημοσιογράφο για να καταλάβει τι εννοεί: «Π.χ. ΟΚ. Εγώ, εσύ, όμορφη, πάμε στο κρεβάτι μαζί».
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξομολογήθηκε πως δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς αφού πολλοί την προσεγγίζουν είτε για να την συγχαρούν είτε για να της επιτεθούν. «Όλα αυτά δεν συμβαίνουν εξαιτίας των πολιτικών μου προτάσεων αλλά αυτού του βίντεο» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Το μοναδικό που με κάνει πραγματικά θυμωμένη είναι ότι, για μέρες μετά, αυτό το γ@μημ@νο κλιπάκι αναπαράχθηκε από τα μίντια και τα social media. Ο τύπος πέταξε το νερό και το βίντεο κυκλοφόρησε μέχρι και στο Τόκυο».
Η ίδια πάντως δίνει μια εξήγηση γιατί ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαγριώθηκε μαζί της «Το πρόβλημα του είναι ότι είμαι ξανθιά, νέα και πολιτικός. Μην ξεχνάτε ότι οι νεο-ναζιστικές οργανώσεις, σχετικά με τις γυναίκες, θεωρούν ότι πρέπει να είναι μητέρες».

5 σχόλια

  1. Κοπέλα μου, όσο κι αν πασχίζεις, την πρώττη θέση την έχει κατακτήσει, αξιοκρατικά ο Τατσόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να άλλη μιά με το απωθημένο της κακογαμημένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα πηδήματα τα βγάζει πέρα μόνος του ο Τατσόπουλος, δεν χρειάζεται ο Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τσίπρας είναι σοβαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πού μπορώ να βρώ τη συνέντευξη στα αγγλικά; Λατρεύω τα συριζο-αγγλικά. Όπως είπε και η ξανθιά πολιτικός, μιλάνε αγγλικά καμακιού (δεκαετίας '70).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση