GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη διαφήμιση του HTC One X+

Σχεδόν ένα μήνα μετά την επίσημη παρουσίασή του, η HTC δημοσίευσε στη σελίδα της στο YouTube το πρώτο διαφημιστικό βίντεο της νέας hig...

Σχεδόν ένα μήνα μετά την επίσημη παρουσίασή του, η HTC δημοσίευσε στη σελίδα της στο YouTube το πρώτο διαφημιστικό βίντεο της νέας high-end πρότασης. Σε αυτό η εταιρεία παρουσιάζει τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του νέου μέλους της σειράς One.
Αρκετά πιο γρήγορο από το HTC One X με τετραπύρηνο επεξεργαστή Nvidia Tegra 3 χρονισμένο στα 1.7GHz και μπαταρία 2.100mAh, η εταιρεία υποστηρίζει πως είναι κατά 67% πιο «γρήγορο» από τον προκάτοχό του και έχει έως και 50% μεγαλύτερη αυτονομία.
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, διαθέτει μνήμη RAM 1GB, αποθηκευτικό χώρο 32GB ή 64GB, κάμερα 8 megapixels με φακό 28mm F2.0 και δυνατότητα καταγραφής βίντεο στα 1080p, ενώ υποστηρίζει τεχνολογίες Bluetooth 4.0, NFC και DLNA.
 Η πρώτη διαφήμιση του HTC One X+
Κυκλοφορεί με λειτουργικό Android Jelly Bean και HTC Sense 4+ ενώ οι διαστάσεις του είναι 134.36 x 69.9 x 8.9mm και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 135 γραμμάρια.
Με όλα αυτά το One X+ είναι εμφανώς ανώτερο, τόσο σε επεξεργαστική ισχύ όσο και σε χαρακτηριστικά, όχι μόνο από τον προκάτοχό του, αλλά και από αρκετές «high-end» συσκευές του εμπορίου.
Δείτε το διαφημιστικό σποτ…
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *