GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η μητέρα μου έχει μούσια 25 εκατοστών»

Σε ηλικία 4 ετών, ο Ρίτσαρντ Λορένσο από το Κάνσας των ΗΠΑ, είχε απομακρυνθεί από τον πατέρα του, ο οποίος τον χτυπούσε. Για πολλά χρόνι...

Σε ηλικία 4 ετών, ο Ρίτσαρντ Λορένσο από το Κάνσας των ΗΠΑ, είχε απομακρυνθεί από τον πατέρα του, ο οποίος τον χτυπούσε. Για πολλά χρόνια έζησε σε ανάδοχες οικογένειες. Και όταν ήρθε η ώρα να γνωρίσει τη βιολογική του μητέρα, βρέθηκε μπροστά σε μία απίστευτη έκπληξη.
Η μητέρα του ήταν η περίφημη «Μελίντα Μάξι», που έκανε καριέρα σε διάφορα σόου, από τα παιδικά της χρόνια ως η γυναίκα με το μακρύτερο μούσι στον κόσμο!
Η γυναίκα, που το πραγματικό της όνομα είναι Βίβιαν Γουίλερ, είχε αποφασίσει να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της. Όμως ο βίαιος πατέρας του, τους βρήκε και άρπαξε τον μικρό.
Η Βίβιαν έζησε για δεκαετίες ως περιπλανώμενη σόου-γούμαν. Εργαζόταν σε τσίρκο, καμπαρέ και πανηγύρια και η ιστορία της είχε προβληθεί αρκετές φορές από τα αμερικανικά Μέσα. Ο ίδιος ο Ρίτσαρντ θυμόταν να έχει δει ρεπορτάζ για αυτή την παράξενη γυναίκα.
Η 64χρονη σήμερα Βίβιαν πάσχει από το σπάνιο Σύνδρομο του Λυκανθρώπου, εξαιτίας του οποίου έχει έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο.
Ο γιος της είναι πλέον πολύ ευτυχισμένος και νιώθει ότι βρίσκεται πια στον οικογενειακό του προορισμό.
 «Η μητέρα μου έχει μούσια 25 εκατοστών»
 «Η μητέρα μου έχει μούσια 25 εκατοστών»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση