GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία, Κίνα, Ιράν: Πλήρης υποστήριξη στη Συρία...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/   Μετά από πρόσκληση του Ghazanfar Roknabadi , πρέσβη του Ιράν στο Λίβανο, συναντ...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/
 

Μετά από πρόσκληση του Ghazanfar Roknabadi, πρέσβη του Ιράν στο Λίβανο, συναντήθηκαν χθες στη Βηρυτό οι πρέσβεις της Ρωσίας, της Κίνας. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρέσβης της Συρίας στο Λίβανο.
Οι τρεις πρέσβεις επανέλαβαν την...
υποστήριξη των χωρών τους στον Συριακό λαό και την νόμιμη κυβέρνησή του, προβάλλοντας την πολιτική λύση διεξόδου απέναντι στους μισθοφόρους τρομοκράτες που σφάζουν το Συριακό λαό.
Να σημειώσουμε ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μέσω του κ. Αβραμόπουλου προχώρησε στην απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα, παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς και διπλωματικού δικαίου, για να εξυπηρετήσει τα ιμπεριαλιστικά σχέδια της επίθεσης εναντίον του Συριακού λαού.

1 σχόλιο

  1. "..η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μέσω του κ. Αβραμόπουλου προχώρησε στην απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα,.." το έκανε νόμιμα και κατ΄εντολή των τοκογλύφων υποθηκοφυλάκων της λευτεριάς της Ελλάδας, και υπό την προστασία των λεγεωνάριων στρατηγικών συμμάχων ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση