GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μειώθηκαν οι άνεργοι στις ΗΠΑ...

Μειώθηκαν για δεύτερη εβδομάδα οι νέες εγγραφές ανέργων στους καταλόγους όσων λαμβάνουν επίδομα στις ΗΠΑ, μετά την ανοδική τάση που παρα...

Μειώθηκαν για δεύτερη εβδομάδα οι νέες εγγραφές ανέργων στους καταλόγους όσων λαμβάνουν επίδομα στις ΗΠΑ, μετά την ανοδική τάση που παρατηρήθηκε από τον καταστροφικό τυφώνα Σάντι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, από την 18η έως την 24η Νοεμβρίου υποβλήθηκαν 393 χιλιάδες νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας, ή 4,5% λιγότερες σε σύγκριση με την προηγούμενη βδομάδα, που η μείωση ανήλθε σε 7,8%.
Έως και πριν από 15 ημέρες οι νέες αιτήσεις για το επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ «βρέθηκαν στο υψηλότερο σημείο μίας ολόκληρης επταετίας», λόγω του Σάντι, το πέρασμα του οποίου έκλεισε (προσωρινά, ή ακόμα και μόνιμα) μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων στα όρια της βορειοανατολικής ακτής των ΗΠΑ.
Σημειώνεται ότι κατά το γ’ τρίμηνο του έτους υπήρξε ορισμένη επιτάχυνση στον ρυθμό ανάπτυξης της ομοσπονδιακής οικονομίας που παρέμεινε συγκρατημένος πάντως, αναφέρει το οικονομικό επιτελείο στην Ουάσινγκτον. Δηλαδή, από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο, καταγράφηκε ρυθμός ανάπτυξης 2,7% ως προς το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο, με ετήσια αναγωγή.

3 σχόλια

  1. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ!!!

    Κοιτάξτε τα καραγκιοζιλίκια του "Υπερμνημονιακού" Άδωνι Γεωργιάδη...

    Στην πρωινή εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάι, μιλούσε ένας συνδικαλιστής της Αστυνομίας, ο κ. Γερακαράκος, για το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοί του κόλλησαν ψώρα, ενδεχομένως από τα κρατητήρια που υπάρχουν στα Αστυνομικά Τμήματα.

    Παίρνοντας το λόγο, ο γελοίος και απίστευτος καραγκιόζης Γεωργιάδης, που περιφέρεται σε όλα τα κανάλια ως ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της ΝουΔούλας, κατά την προσφιλή του λογική:

    "Το μπουζούκι είναι όργανο,
    ο αστυνομικός είναι όργανο,
    άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι",

    είπε τα εξής κωμικοτραγικά και γελοία...

    Είπε λοιπόν, ότι αφού οι τοπικές κοινωνίες και ο ΣΥΡΙΖΑ, εναντιώθηκαν στη δημιουργία στρατοπέδων-κέντρων μεταναστών, άρα φέρουν την ευθύνη για την κατάντια αυτή στην Αστυνομία. Το είπε μάλιστα ξεκάθαρα:
    "Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ψώρα που κόλλησαν οι αστυνομικοί..."

    Στην παρέμβαση του συνδικαλιστή-αστυνομικού, ότι δεν μιλούσε για τα στρατόπεδα-κέντρα υποδοχής μεταναστών, αλλά για τα κρατητήρια στα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, ο γελοίος καραγκιόζης (και πιο Μερκελιστής από την Μέρκελ), συνέχιζε να ωρύεται:

    "Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που οι αστυνομικοί κόλλησαν ψώρα..."

    Το άκρον άωτον της γελοιότητας!!

    Να τον χαίρεται ο άλλος γελοίος, ο Σαχλαμαράς, που θέλει να τον κάνει και υπουργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O "γελοίος, ο Σαχλαμαράς"

    οπως και ο γελοιος μπουμπουκος δεν ειναι παρά ΟΡΓΑΝΑ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!
    Στη μεγάλη συμφωνική των καραγκιοζηδων πολιτικων του Ελλαδιστάν.

    Αυτη την ορχήστρα των καραγκιοζηδων την φυλανε 80.000 αστυνομικοί, γνωρίζουν πως ειναι επιορκοι αλλα δικαιολογουνται με παραμυθια για "Δημοκρατία" κλπ

    Αυτη την ορχήστρα των καραγκιοζηδων την δικαιωνουν και την αθωωνουν 4.000 δικαστικοι υποκριτες, που τωρα προσπαθουν να ξαναπαρουν πισω τους μισθους και τα προνομια, που οι απατεωνες πολιτικοι τους χαρισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ" BLOGS (ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ)

    ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ

    ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ

    "ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ" Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ....ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 9ΔΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

    ΟΛΑ ΘΑ ΔΑΠΑΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΕΔ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

    ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση