GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια νταλίκα γεμάτη «μαϊμού» προϊόντα

Αποθήκη με προϊόντα «μαϊμού» εντόπισε η Αστυνομία στην περιοχή της Ομόνοιας. Κατέσχεσε πάνω από 60.000 ζευγάρια ηλίου και εκατοντ...



Αποθήκη με προϊόντα «μαϊμού» εντόπισε η Αστυνομία στην περιοχή της Ομόνοιας. Κατέσχεσε πάνω από 60.000 ζευγάρια ηλίου και εκατοντάδες χιλιάδες αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών και χρειάστηκε να επιστρατεύσει μια νταλίκα για να τα μεταφέρει στη ΓΑΔΑ!
Τις τελευταίες μέρες, η Αστυνομία είχε πληροφορίες για την νταλίκα με τα «μαϊμού» προϊόντα, καθώς και για έναν Έλληνα και έναν υπήκοο του Μπαγκλαντές, οι οποίοι διατηρούν μεγάλη αποθήκη στην περιοχή της Ομόνοιας.
Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την αποθήκη. Εντυπωσιάστηκαν με τις …καραβιές προϊόντων απομίμηση γνωστών εταιρειών και έκαναν περισσότερο από δύο ώρες για να καταγράψουν όλα τα προϊόντα.
Τα προϊόντα αυτά θα διοχέτευαν αλλοδαποί και άλλα «τσακάλια» στην πιάτσα. Πολλά απ΄αυτά μάλιστα προορίζονταν για την αγορά της Χαλκίδας.
Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση