GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα χάλια της ΔΕΗ, φταίει η …ΔΕΗ!

Ελάχιστοι μέσα στη ΔΕΗ πιστεύουν ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θα αποδεχτεί τις προτάσεις της ΔΕΗ, για αυξήσεις μέχρι και 48% στα τιμ...

Ελάχιστοι μέσα στη ΔΕΗ πιστεύουν ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θα αποδεχτεί τις προτάσεις της ΔΕΗ, για αυξήσεις μέχρι και 48% στα τιμολόγια και μάλιστα στα οικιακά. Ασχέτως του αν η ΡΑΕ αποφασίζει ή όχι, οι θέσεις της ως Αρχή, είναι δεδομένες για την ανορθολογική λειτουργία της ΔΕΗ (για να χρησιμοποιήσουμε την πλέον ήπια έκφραση). Έχουν περιγραφεί μάλιστα σε αποφάσεις της για προσωρινές τιμολογήσεις, όπως στις περιπτώσεις του Αλουμίνιου και της ΛΑΡΚΟ.
Το θέμα είναι ότι από...http://rizopoulospost.com/gia-ta-xalia-tis-deh-ftaiei-h-deh/#ixzz2EwnzeyP3

5 σχόλια

  1. Ένας Σαμαράς στο ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ - Πα$$οκικό Συριζαίκιο .."κράτος"!

    Δεν προλαβαίνει να μαζεύει τα ασυμμάζευτα:
    Έξαλλος ο Σαμαράς με την ΔΕΗ και το ΙΚΑ
    Ο κ. Σαμαράς δεν θέλει ούτε να ακούσει για αυξήσεις που αγγίζουν το 40 τοις εκατό.

    Κάθετα αντίθετος στα σενάρια που θέλουν την ΔΕΗ να προχωρά σε μεγάλες αυξήσεις είναι ο Πρωθυπουργός. Ο κ. Σαμαράς δεν θέλει ούτε να ακούσει για αυξήσεις που αγγίζουν το 40 τοις εκατό, κάτι που έχει ήδη καταστήσει σαφές και στον πρόεδρο της εταιρίας.
    Ανοιχτό μάλιστα παραμένει το ενδεχόμενο να καλέσει ξανά τον κ. Ζερβό στο πρωθυπουργικό γραφείο για συστάσεις .

    Έντονη δυσαρέσκεια στο Μαξίμου και για το ΙΚΑ

    Εντονότατη δυσαρέσκεια υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου για την αδυναμία του ΙΚΑ να διαχειριστεί απλά ζητήματα καθημερινότητας και αναμένονται εξελίξεις.
    Καταλύτη αποτέλεσε ένα τηλεφώνημα που έγινε χθες το μεσημέρι από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο υπουργείο Εργασίας.

    Ο πρωθυπουργός σχεδόν… εξερράγη όταν πληροφορήθηκε τους λόγους για τους οποίους ο χρόνος έκδοσης των συνταξιοδοτικών αποφάσεων ξεπερνά τους 24 μήνες!
    Και παίρνει επάνω του πλέον το θέμα ΙΚΑ.
    Δρομολογούνται εξελίξεις που είναι πιθανό να καταλήξουν και στην αντικατάσταση του νυν Διοικητή Ρ. Σπυρόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε άθλιοι τύποι ... ΔΥΜΑΡ--ΤΟ ΠΑΣΟΚ--ΤΗΝ ΝΔ.. κόψατε ρε με πράξει νομοθετικού περιεχομένου το ΕΚΑΣ απο τα ΑΜΕΑ που έχουν περάσει από ΤΑ ΚΕ.ΠΑ και έχουν ΜΟΝΟ εισόδημα 450 ευρώ!! Και δεν φτάνει αυτό έδιναν 100 ευρώ σε φάρμακα με το 10% και αμέσως εκτός ΕΚΑΣ τους πάτε στο 25% δηλαδή στα 250 ευρώ!!!!

    ..ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΈΨΩ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΑΤΈ ΦΥΛΑΚΉ ..ΑΝ ΜΕ ΜΠΡΩΛΑΒΕΤΑΙ...ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΕΧΩ ΑΝΉΛΙΚΟ ΠΑΙΔΊ..

    ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΒΆΛΕΤΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΆ ΚΡΙΤΉΡΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΆ ΟΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΈΛΕΤΕ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΕ.Π.Α. = ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΕΗ ΜΠΟΡΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ .
    Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ( Ρ.Α.Ε. ) ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠ' ΟΨΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ "ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ" ΠΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΠΟΛΙΤΗ ;
    ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 50 % ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 1101/2012 ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 15 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε.
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε.
    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    http://www.scribd.com/doc/115606778/%CE%97-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-1101-2012-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7-%CE%94%CE%95%CE%97

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση