GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Παπαδάκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ- Δύο νέοι αντιπρόεδροι

Πρόεδρος της ΕΥΑΘ στη θέση του οικονομολόγο υ Κωνσταντίνου Καμάκα εξελέγη κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης, ο ...

Πρόεδρος της ΕΥΑΘ στη θέση του οικονομολόγου Κωνσταντίνου Καμάκα εξελέγη κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης, ο χημικός Νίκος Παπαδάκης.
Ο κ. Παπαδάκης πλέον συνεχίζει τη θητεία του στην Εταιρεία με διπλά καθήκοντα καθώς διατηρεί και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.
Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του, ο κ.Παπαδάκης ευχαρίστησε τα απερχόμενα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την τριετή συνεργασία τους, η οποία με τη βοήθεια των εργαζομένων, όπως είπε, απέφερε θετικά αποτελέσματα στη λειτουργία και τα κέρδη της εταιρείας, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.
Την ίδια στιγμή, στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας εισέρχονται δύο νέοι αντιπρόεδροι, η πολιτικός μηχανικός Πηνελόπη Ράλλη και ο χημικός μηχανικός Κωνσταντίνος Κουτρούκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση