GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «πρόσωπο» της διαδόχου

Ιδιαίτερη φειδωλή φαίνεται η Ferrari σε πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση της διαδόχου της Enzo. Τα πρωτότυπα της νέας F70 που έχουν...

Ιδιαίτερη φειδωλή φαίνεται η Ferrari σε πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση της διαδόχου της Enzo.
Τα πρωτότυπα της νέας F70 που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους δημόσιους δρόμους, ήταν πλήρως καμουφλαρισμένα, χωρίς να αποκαλύπτουν το παραμικρό από το αμάξωμα.
Ωστόσο, μια κινεζική ιστοσελίδα δημοσίευσε μια φωτογραφία που όπως ισχυρίζεται, αποκαλύπτει το «πρόσωπο», δηλαδή την μπροστινή όψη της F70.
 Το «πρόσωπο» της διαδόχου
Στην εικόνα, διακρίνονται καμπύλες, γραμμές που διατρέχουν το καπό, καθώς και ένα κενό «στόμα». Αν και θα μπορούσε πιθανότατα να δείχνει την πραγματική Ferrari, τα λιγοστά στοιχεία που αποκαλύπτονται δεν επαρκούν για να επιβεβαιωθεί περάν αμφιβολίας ο παραπάνω ισχυρισμός.
Το νέο ιδιαίτερα ελαφρύ, υπεραυτοκίνητο υπολογίζεται ότι θα έχει ιπποδύναμη που θα κυμαίνεται από τα 850 μέχρι 900 «άλογα», ενώ θα διαθέτει και σύστημα KERS.
Με βάρος γύρω στα 1.100 κιλά, θα είναι «αδυνατισμένο» κατά 20% σε σχέση με την Enzo. Επιπλέον θα είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς θα εξοπλίζεται με υβριδικό σύστημα, παράγοντας 40% λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση