GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστικός γαλάζιος δείπνος με μενού… Στουρνάρα και Όλγα

Στο γνωστό στέκι πολιτικών κάτω από την Ακρόπολη, συναντήθηκαν το σαββατόβραδο γαλάζια στελέχη από όλη την Α’ Αθηνών, πρόεδροι ΝΟΔΕ, πρόε...

Στο γνωστό στέκι πολιτικών κάτω από την Ακρόπολη, συναντήθηκαν το σαββατόβραδο γαλάζια στελέχη από όλη την Α’ Αθηνών, πρόεδροι ΝΟΔΕ, πρόεδροι τοπικών οργανώσεων, τομεάρχες, μέλη του Π.Σ. του κόμματος και τα ηγετικά στελέχη των πολιτικών γραφείων των βουλευτών της ΝΔ στην Α’ Αθηνών. Μόνη λαμπερή εξαίρεση η απουσία στελεχών από το γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη (της οποίας οι συνεργάτες προφανώς, είτε αγνοούν είτε σνομπάρουν τέτοιες συνάξεις), αλλά το παρόν έδωσαν αρκετά πρώην -πια- στελέχη του γραφείου της.
Τα ορεκτικά περιλάμβαναν την πιθανότητα να κατέβει υποψήφιος ο Γ. Στουρνάρας (με… άνωθεν εντολή) και οι συνδαιτυμόνες κατέληξαν στο ότι μάλλον θα διασωθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, καθώς το ενδεχόμενο εκλογής του φαντάζει -γι᾽αυτούς- να έχει μικρές πιθανότητες.
Έπειτα, η κουβέντα πέρασε στην...http://rizopoulospost.com/mistikos-galazios-deipnos-stournara-olga/#ixzz2FPhGqUsD

2 σχόλια

  1. Φυσικα και καποια σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ.

    τατσι μητσι κοτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να τα πάτε καλύτερα στις επόμενες εκλογές πρέπει οπωσδήποτε να ξεπεράσετε 2 σύνδρομα. Το <> και το <>. Το <> το αφήνω γιατί κρατάει χρόνια και είναι πλέον αδύνατον να το ξεπεράσετε. Επίσης αν καποιος απο όλους εσάς μιλαει με τον Σακη Ιωαννίδη (πραγμα δύσκολο), ενημερώστε τον ότι θα τον στηρίξετε και κυρίως ΠΩΣ και ΜΕ ΤΙ θα τον στηρίξετε. Το γέλιο σίγουρα χρειάζεται σε ολους μας και στον κ.Ιωαννίδη. Αν και το καλύτερο είναι να σταματήσετε να ασχολείστε με πράγματα που δεν ξέρετε, που δεν μπορείτε να χειριστείτε και που σας δημιουργούν τόσα τραύματα. Καλές γιορτές, καλή τύχη και σεμινάρια εκλογών παραδίδονται και σε γνωστό στέκι όπου ζυμώνεστε, σε ακαθόριστες όμως ημέρες και ώρες. Θα πρέπει να είστε τυχεροί και να έχετε το θάρρος να το ζητήσετε. Να είστε καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση