GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φέτος το Χριστουγεννιάτικο θαύμα ας είναι για την Ελλάδα και τους Έλληνες Πολίτες

Λένε πως το βράδυ των Χριστουγέννων και της Ανάστασης , μπορεί ο κάθε πιστός στο Θεό να ζητήσει ένα»θαύμα» που μπορεί να πραγματοποιηθ...

Λένε πως το βράδυ των Χριστουγέννων και της Ανάστασης , μπορεί ο κάθε πιστός στο Θεό να ζητήσει ένα»θαύμα» που μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Φέτος η ευχή μας ας είναι για την Ελλάδα και τον Έλληνα Πολίτη, γιατί μόνο ένα θαύμα μας σώζει , αφού οι Έλληνες πολιτικοί ακόμα δεν έβαλαν μυαλό και έχουν πολλά ακόμα να μάθουν!!
Μέχρι τότε είθε να ξεπεραστούν τα προβλήματα στη Λέσβο που δημιούργησε η «θεομηνία», η απληστία των διεθνών τοκογλύφων να παραμείνει κοιμησμένη, ο Σαμαράς να πατάξει τη γραφειοκρατία που στοιχίζει 7 δις ευρώ και διώχνει τους υποψήφιους επενδυτές, η λογική να μας διακρίνει παρά το brainstorming των καναλιών , κάποιοι που μέχρι τώρα ανοίκαν στο ΠΑΣΟΚ και έκαναν ότι πρέπει για να το θάψουν το προηγούμενο διάστημα να »ξεκαβαλίσουν το καλάμι» πριν τους «ρίξει» κάτω και να επέλθει η πολυπόθητη ειρήνη στη Μέση Ανατολή .
Και στο Lesvosnews.gr να ξεπεραστούν τα προβλήματα που προέκυψαν στο «κέντρο ελέγχου¨από το κεραυνό.
Πηγή: lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση