GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεκόρ πωλήσεων για το «Call Of Duty: Black Ops II»

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης μέρας κυκλοφορίας του Call Of Duty: Black Ops II, η εταιρεία παραγωγής του, Activision, ανακοίνω...

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης μέρας κυκλοφορίας του Call Of Duty: Black Ops II, η εταιρεία παραγωγής του, Activision, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το γνωστό τίτλο ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε διάστημα μόλις 15 ημερών. Η συγκεκριμένη επίδοση, αποτελεί ρεκόρ στις πωλήσεις των ειδών ψυχαγωγίας με το Call of Duty: Modern Warfare 3 να βρίσκεται, πλέον, στη δεύτερη θέση με ίδιες επιδόσεις αλλά σε 16 ημέρες, ενώ τρίτη κατά σειρά είναι η ταινία Avatar που είχε ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε διάστημα 17 ημερών.
Η επίσημη δήλωση της Activision, αναφέρει πως «η κυκλοφορία του “Call Of Duty” είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο της ψυχαγωγίας τα τελευταία έξι χρόνια. Αυτό που έχουμε σαν στόχο είναι να συνεχίσουμε να φέρνουμε νέες ιδέες στο χώρο και να παραμείνουμε γνήσιοι και πιστοί στις απαιτήσεις του κόσμου.
Πρόκειται για μία απίστευτη επίδοση, ενός καταπληκτικού τίτλου και θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν ξεχωριστά από την ομάδα παραγωγής που κατάφεραν να το κάνουν πραγματικότητα».
Να θυμίσουμε πως το «Call Of Duty: Black Ops II» κυκλοφορεί για τις κονσόλες XBox 360, PlayStation 3 και Wii U καθώς και για υπολογιστή.
 Ρεκόρ πωλήσεων για το «Call Of Duty: Black Ops II»
 Ρεκόρ πωλήσεων για το «Call Of Duty: Black Ops II»
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση