GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κρέμασαν» στο Facebook το λάθος άνθρωπο

Όταν τα Μέσα Ενημέρωσης άρχισαν να προβάλλουν τις πρώτες εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος στο σχολείο Sandy Hook στο Newtown στο Κονέ...

Όταν τα Μέσα Ενημέρωσης άρχισαν να προβάλλουν τις πρώτες εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος στο σχολείο Sandy Hook στο Newtown στο Κονέκτικατ, όπου σκοτώθηκαν 26 άνθρωποι και δημοσιοποιήθηκε το όνομα του δράστη, όλοι έσπευσαν στα κοινωνικά δίκτυα για να βρουν φωτογραφίες του.
Οι δημοσιογράφοι «σάρωσαν» το Facebook και το Tweeter για να δουν το πρόσωπο του μακελάρη, που μέσα σε λίγα λεπτά σκόρπισε τον τρόμο στο σχολείο, πυροβολώντας χωρίς έλεος νήπια και ενήλικες.
Όμως οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν 24χρονο ονόματι Ryan Lanza, που όταν εντοπίστηκε στο Facebook δέχτηκε σωρεία επιθέσεων και χαρακτηρισμών όπως «δολοφόνος» και «αναπαύσου στην κόλαση».
 «Κρέμασαν» στο Facebook το λάθος άνθρωπο
Όμως το μικρό όνομα του αληθινού δολοφόνου δεν ήταν Ryan αλλά Adam, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας στο προφίλ του «δεν ήμουν εγώ, εγώ ήμουν στη δουλειά και επιστρέφω σπίτι με το λεωφορείο».
 «Κρέμασαν» στο Facebook το λάθος άνθρωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση