GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ψυχρολουσία» για FIFA και UEFA στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Να διατηρηθεί στο πλαίσιο της Ε.Ε. το δικαίωμα των κρατών-μελών να επιβάλλουν την τηλεοπτική μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Ευ...

Να διατηρηθεί στο πλαίσιο της Ε.Ε. το δικαίωμα των κρατών-μελών να επιβάλλουν την τηλεοπτική μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου από τηλεοπτικό σταθμό ελεύθερης πρόσβασης και όχι συνδρομητικό σταθμό, πρότεινε σήμερα ο γενικός εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
«Όταν οι ως άνω διοργανώσεις αποτελούν, κατά την κρίση των κρατών μελών, εκδηλώσεις μείζονος σημασίας για την κοινωνία τους, τα εν λόγω κράτη-μέλη μπορούν να απαιτούν να πραγματοποιείται η μετάδοσή τους από τηλεοπτικό σταθμό ελεύθερης πρόσβασης, προκειμένου να διασφαλίζεται η παροχή πρόσβασης στο ευρύ κοινό», αποφάνθηκε ο εισαγγελέας.
Παράλληλα πρότεινε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, να απορρίψει τις αιτήσεις αναίρεσης τις οποίες άσκησαν η FIFA και η UEFA κατά παλαιότερων αποφάσεών του, σχετικά με την τηλεοπτική μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση