GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πιο σημαντικό θεωρείται το ότι είμαι στο Harvard παρά πρώην Έλληνας πρωθυπουργός»

Δήλωση, που σίγουρα θα προβληματίσει πολλούς. Ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο JFKJr Forum, όπου συζήτησε με τον Mike Doukakis, δήλωσε...

Δήλωση, που σίγουρα θα προβληματίσει πολλούς.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο JFKJr Forum, όπου συζήτησε με τον Mike Doukakis, δήλωσε το εξής:…
«Στο τελωνείο δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για την ταυτότητα μου που γράφει ότι είμαι καθηγητής στο Harvard, παρά για το διπλωματικό διαβατήριο, όπου αναφέρεται ότι είναι πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας».
Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα…
kafeneio-gr.blogspot.com

8 σχόλια

  1. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ,

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ασφαλώς αναρωτιέσαι πανηλιθιε βλαμμένε....έχεις όμως αναρωτηθεί ποτέ ηλίθιο υποκείμενο ποιος φταίει για την απαξίωση της χώρας κοιτώντας τον καθρεφτη σου και βλεπωντας την φατσα την νεαντερμταλ που εχεις και πόσο μυαλό εχει μεσα αυτο το κεφάλι ζιζανανθρωπε;

    Σημαντική πρόοδο έκανες νοητικά άρχισες να βγαζεις συμπεράσματα ξεφευγεις σιγα σιγά από τους πιθήκους και μια και μιλας με συμπερασματικό λόγο σε λιγο θα μαθεις και το αίτιο και το αιτιατο εσύ ξεκίνησες απο το συμπερασμα κατι ειναι και αυτό άλλωστε απο ενα βαρια νοητικά αρρωστο όλα τα σκιρτηματα μυαλού είναι θετικά.

    Αρε ΕΛΛΑΔΑ ποιον εμπιστευθηκες και εκανες πρωθυπουργό και συνεχιζεις διαρκώς τα ιδια λάθη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μας ετοιμάζουν τον νέο Ηλίθιο Νο2
    Τσίπρα ολε !
    δραχμαί...

    εκει στο Αμέρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7,20

    Τι μαζοχισμος ειναι αυτος αλλοι να
    σε γαμ@@@@@@@@ και αλλοι να φταινε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηλίθιο τον ανεβάζετε ηλίθιο τον κατβέζετε αλλά όλοι οι άλλοι που υποτίθεται οτι είναι οι έξυπνοι κάνουν τα ίδια και χειρότερα απ' ότι ο ηλίθιος. Βλέπε το τελευταίο μνημόνιο που το ψήφισαν όλοι ενώ όλοι τους γνώριζαν ότι δεν βγαίνει.
    Ακόμη και ο έξυπνος Τσίπρας που όπως φαίνεται θα είναι γρήγορα πρωθυπουργός άρχισε και αυτός τις κωλοτούμπες όπως έκανε και ο Σαμαράς ο πανέξυπνος που μας είχε ζαλήσει με τα Ζάπεια και τα ισοδυναμα μέτρα που μόλις έγινε πρωθυπουργός τα ξέχασε. Και τι μας λέει "η χώρα πρέπει να σταθεί όρθια για να ελπίζουμε σε ανάπτυξη την οποία την αναμένουμε το δεύτερο εξάμηνο του 2013".
    Είπε κάτι διαφορετικό αυτός που αποκαλείτε ηλίθιο.
    Και να είστε σίγουροι το ίδιο θα πει και ο Τσίπρας.
    Αυτά για να καταλάβετε πόσο ηλίθιους μας έχουν κάνει τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπήρχε δυνατότητα βοήθειας και φτηνού δανεισμού από άλλες χώρες, κυρίως Ρωσία και Κίνα.

    [ Υπήρχε δυνατότητα εκμετάλλευσης των πλούσιων φυσικών μας πόρων με επέκταση της ΑΟΖ και έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο ]

    Καμένος και Χρυσή Αυγή, Σύριζα
    και Σπίθα, Μαρκεζίνης και αγανακτισμένοι συναγωνίζονταν
    στην αναπαραγωγή και διάδοση αυτών των εύπεπτων ιδεολογημάτων που χάιδευαν τα αυτιά αυτών που δεν τους βόλευε να κοιτάξουν την πραγματικότητα κατάματα.

    Και ήρθε η Κύπρος να διαλύσει το μύθο στα εξ ων συνετέθη.
    Προσέφυγε και αυτή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, θα εποπτεύεται από τη γνωστή τρόϊκα, θα αποκτήσει μνημόνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ Κωστίδη

    όταν καποιος με πετάξει μεσα στον βοθρο το μονο σιγουρο ειναι οτι μεχρι να βγω απο εκει μεσα θα ειμαι γεματος σκατα.

    Οποτε όπως θα αντιλαμβάνεστε η όποια προσπαθεια θα κανω μεσα στα σκατα για να βγω απο εκει πρεπει να κρινεται με επιεικια σε σχεση με την συνειδητη επιλογη του να με ριξει καποιος μεσα εκει.

    Πραγματικά όμως απορω με την θεση σας οταν τον συγκεκριμένο ανθρωπο που υποστηριξατε σας διαψευδει κατηγοριματικα με τις κατα καιρους δηλώσεις του που δείχνει και το επίπεδο ευφυιας που εχει στο κλούβιο κεφαλι του.
    Δηλαδή εσεις δεν πηρατε ειδηση τα εγγραφα του wikileaks και τις επιστολες του ιδιου προς την αμερικανικη πρεσβεία για το ποσο έτοιμος ήτανε να γινει πρωθυπουργός της χωρας των διεφθαρμενων την οποια διεσυρε με τον χειρότερο τρόπο στην Ευρωπη και γενικοτερα στον κόσμο μαζί με ολη την τσογλαναρια που κουβαλησε και εκανε υπουργούς πεταμένα σκουπιδια ουτε ανθελληνας δεν θα εκανε κατι αντιστοιχο.
    Δεν σας εκανε τιποτε εντυπωση τελικά εσας από όλη του την πορεία σαν πρωθυπουργού που καθε μερα διελυε την χωρα με αντισυνταματικα μετρα, δεν σας εκανε εντυπωση τιποτε με τα κερδοσκοπικα παιχνιδια της οικογενειας,δεν σας εκανε εντυπωση τιποτε οταν χωρις να ρωτησει κανενα έβαλε την χωρα στο βοθρο και μετα ως όψιμος μαλακας θυμηθηκε ότι στις δημοκρατίες υπάρχει και το δημοψηφισμα το οποίο επικαλεστηκε οταν το καρπαζωσαν οι ευρωπαίοι στην Νικαια.
    Αυτο λοιπον το ανδρείκελο εσεις το λέτε πολιτικό; συγνωμη εχω διαφορετική αποψη από εσας γιατι πρόκειται περι ενος ηλιθιου βλαμμενου και ξεπουλημενου καθαρματος ανθελληνα τεμπελχανα και καλοπερασακια που ολη του η ζωή ηταν παρασιτική και κρατικοδίαιτη.
    Ενα αβουλο πιονι το οποίο χρησιμοποιηθηκε καταλληλα από όλους εκεινους που ειχαν τα συγκεκριμενα σχεδια για την Ελλαδα και στο προσωπο του ειχαν το εργαλείο που χρειαζονταν.
    Προσωπικα πιστεύω ότι στην πολιτικη ζωή αυτης της χωρας δεν περασε μεγαλυτερο κοπρόσκυλο και ανηκει στην συνομοταξια των δοσιλογων και ξεφτιλισμενων πολιτικών που περασαν ποτε από την χωρα.
    Το 2009 η χωρα χρωστουσε 120% του ΑΕΠ και την κατεστρεψε για να ερθουμε σημερα και να μιλαμε ότι θα φθασουμε σε αυτο το επίπεδο αν φθασουμε τελικα το 2022-24 ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ!!!ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ...ΚΑΙ εσεις μου λετε τικανουν οι άλλοι; δηλαδη τι θαμπορούσαν να κανουν μεσα στα σκατά;
    Ελεος πλέον με αυτον τον μαλακα που πρεπει να κατσει οικογενειακα και μαζι με τα τσογλανια ολα στο σκαμνι και να τιμωρηθει παραδειγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως βαραίνει το προπατορικό αμαρτημα της αποστασίας του Μητσοτακεικου και την πτώση της κυβερνησης Παπανδρεου, όπως βαραίνει την οικογενεια Ραλλη η συμμετοχή της στη κυβερνηση δοσιλογων της κατοχής όπως βαραίνει η φυγη του Καραμανλη με το ονομα Τριανταφυλλιδης έτσι και το Παπανδρεικο θα βαρύνεται στις μελλοντικές γενιές με την διαλυση την χρεοκοπία και την φτωχοποίηση της χωρας στις επόμενες γενιές.
    Βεβαια δεν απαλλάσεται ο Καραμανλής ο νεώτερος που αν και γνωριζε ότι η Ελλαδα επελεγη ως πειραματοζωο της παγκοσμιας διακυβερνησης και ηθελε να αποποιθεί καθε συμμετοχης του στο εγχειρημα αυτο, εκανε τα παντα να χασει τις εκλογές παραδίδοντας την εξουσία σε αυτον που θα την υλοποιούσε αντι να πει την αλήθεια στον λαό και να τον θεσει προ των διλληματων του. Προτιμησε την φυγη όπως ο παλαιοτερος αφηνωντας την χωρα στα χερια των απατεωνων τηρωντας σιγή ιχθύος και ΨΗΦΙΖΩΝΤΑΣ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΩΘΥΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    Τον βαραίνουν και αυτον ευθυνες για την καταντια της χωρας.
    Αν αναλογιστεί κανεις ότι απο το 1960 μέχρι σημερα δηλαδη 52 χρονια τωρα πλην μικρων διαλλειματων που διετελεσαν καποιοι πρωθυπουργοι μεταβατικών περιόδων επι 4 δεκαετιες μας κυβερνουν 3 οικογενειες οι οποίες βαρύνονται με ολα αυτα που σημερα η χωρα ζεί.
    Ειμαστε από τις λίγες χώρες στον κόσμο μαζι με κατι άλλες της Αφρικής που η εξουσια αποτελεί κληρονομικό δικαιωμα των φυλαρχων στην Αφρική και των οικογενειών στην Ευρώπη και ειδικοτερα στην χωρα μας γιατι στις αλλες χωρες τετοια μαλακια δεν τους δερνει.
    ΣΥνεχίζουμε να μιλάμε για αυτές λες και εχουμε να κανουμε με τιποτε αγίους ενω στην ουσία εχουμε να κανουμε στο συνολο με την διαφθορα και με ελαχιστες ως ασήμαντες εκλαμψεις δικαιοσύνης και δημοκρατίας στον τόπο.
    Σαν λαός δεν ειμαστε άμοιροι ευθυνων γιατι μας εμαθαν να ειμαστε κομματοσκυλα και κλακαδοροι πλαστικοσημαιακηδες αφισσοκολητες αβανταδοροι και παρτακηδες αδιαφορωντας για το συνολο και γενικοτερα για το κοινό καλό της χωρας. Οποτε και εμεις ειμαστε συμμετοχοι ως ενα βαθμο στο εγκλημα που συντελεστηκε αλλοι εκουσια και αλλοι ακουσια μαζι την αναλογη αδιαφορια της οποιας προσκαιρης ευημεριας των δανεικων και της καταστροφής.
    Ελπίζω η νεα γεννια να στρεψει το βλεμμα της μακρια απο τις χολεριασμενες αυτες καταστασεις και να δημιουργησει ενα και νεο πολτικο σκηνικό όπου οι πολιτικοι θα βγαινουνα πο τα σπλαχνα του λαού και όχι απο κληροδοτηματα διαθηκες και μεταβιβαση δακτυλιδιων.
    Στην κατασταση που σημερα βρισκεται η χωρα ειναι μοναδικη ευκαιρία να τελειωσει μια για παντα με ολο το χωριό της πολιτικης σπιναλονγκα και να ανοιξει νεους δρομους με γνωμονα το κοινο καλο και συμφερον της πατριδας και όχι των χολεριασμενων ξεφτισμενων και διεφθαρμενωνοικογενειων που διελυσαν την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση