GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5 χρόνια από το θάνατο του Ledger

5 χρόνια από το θάνατο του Ledger Ήταν 22 Ιανουαρίου του 2008 όταν η είδηση για το θάνατο του Heath Ledger έκανε τον γύρο του κόσμου! Κ...

5 χρόνια από το θάνατο του Ledger

Ήταν 22 Ιανουαρίου του 2008 όταν η είδηση για το θάνατο του Heath Ledger έκανε τον γύρο του κόσμου! Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ήθοποιός "έφυγε" στα 28 του χρόνια...
Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μονχάταν και αμέσως, όλοι έσπευσαν να μιλήσουν για ναρκωτικά ή αυτοκτονία. Η επίσημη ανακοίνωση, όμως, της αστυνομίας, ανέφερε ότι δεν υπήρξαν ούτε παράνομα ναρκωτικά αλλά ούτε κάτι που να δείχνει ότι ήταν αυτοκτονία.
Ο Heath Ledger πέθανε από δηλητήριαση, που του προκάλεσε το κοκτέιλ των ηρεμιστικών. Αυτό ήταν και το επίσημο πόρισμα της νεκροψίας.Τα ηρεμιστικά που έπαιρνε ήταν με συνταγή γιατρού.
H καριέρα του Heath δεν ξεκίνησε με τις ιδανικότερες προϋποθέσεις. Στο βιογραφικό του είχε πολλές αποτυχίες, μέχρι τη στιγμή που αναλαμβάνει τον πιο ανατρεπτικό ρόλο, εκείνον του gay στην περίφημη ταινία " The Brokeback mountain". Ήταν το 2005.
Αυτή η ταινία ήταν που εκτόξευσε τις μετοχές του και έγινε περιζήτητος.
Το 2007 ξεκινάει τα γυρίσματα της ταινίας "Σκοτεινός Ιππότης", στην οποία υποδυόταν τον Joker, τον αιώνιο αντίπαλο του Batman. Ήταν ο καλύτερος Joker που πέρασε ποτέ από τη μεγάλη οθόνη. Ήταν μια ερμηνεία που τον οδήγησε στο oscar β' αντρικού ρόλου και όλοι υποκλίθηκαν στον ταλέντο του.
Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν εκεί για να απολαύσει αυτή τη στιγμή. Τιμήθηκε μετά θάνατον.
Είναι κοινό μυστικό στην κοινότητα του Ηollywood ότι ο Ledger συνδύαζε όλα εκείνα τα συστατικά, που θα τον έκαναν μεγάλο ηθοποιό.
Λίγο πριν από το θάνατό του, όμως, ο ίδιος έδειχνε σημεία ψυχικής κόπωσης. Πολλοί ισχυρίζονταν ότι ο ρόλος του Joker είχε πολλές απαιτήσεις και τον επηρέαζε, ενώ φαίνεται ότι μια από τις κυριότερες αιτίες της κατάθλιψής του, από την οποία έπασχε ήταν και ο χωρισμός του με την ηθοποιό Michelle Williams, με την οποία είχε αποκτήσει και μια κόρη, την Matilda. Είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας "The Brokeback Mountain".
Δείτε τον Ηeath Ledger στην τελευταία του ταινία


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση