GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρηση

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρηση Οι δηλώσεις και η στάση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, ήταν η αφορμή για την αποχώρηση της Κοινοβ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρηση
Οι δηλώσεις και η στάση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, ήταν η αφορμή για την αποχώρηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, «στην αρμόδια θεσμική διαδικασία της διαρκούς επιτροπής της Βουλής, παρόντος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Δένδια, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Π. Λαφαζάνης έθεσε εκ μέρους του κόμματος ζήτημα παραίτησης του Υπουργού, με αφορμή τις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή με τις οποίες συνδέει εμμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ-EKM με τα φαινόμενα τρομοκρατίας και επίσης τον ισχυρισμό ότι ως κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ-EKM βρίσκεται σε μετάβαση προς τη νομιμότητα!».
Επίσης, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο Π. Λαφαζάνης αναφέρθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του ιδίου Υπουργού εναντίον δικαστικών λειτουργών που εγκαλούνται για τη στάση τους σε συναφείς υποθέσεις τρομοκρατίας».
Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί ότι οι βουλευτές της Κ.Ο που συμμετέχουν στην επιτροπή, αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας:
«Ζητήθηκε η δημόσια ανασκευή των δηλώσεων με αφορμή την ειδική συζήτηση για την αστυνομία που εκτυλίσσεται στη Διαρκή Επιτροπή. Ο κ. Δένδιας όχι μόνο δεν ανασκεύασε τις δηλώσεις του, αλλά πυροδότησε περαιτέρω την πολιτική αντιπαράθεση. Με βάση την εκτίμηση για την συμπεριφορά του Υπουργού, το σύνολο των βουλευτών της Κ.Ο. που συμμετέχουν στην διαρκή επιτροπή αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Ντροπή σου Παπαδημούλη να παίρνεις "γραμμή" από τους αναρχοφασίστες του Indymedia

    Ο Γ. Μουρούτης καλεί τον Δ. Παπαδημούλη, να ζητήσει συγγνώμη για τα ψεύδη εναντίον του Ν. Δένδια, τα οποία κυκλοφορεί και έχουν σαν πηγή προέλευσης το αναρχοφασιστικό indymedia, με το οποίο προφανώς ο γνωστός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ταυτίζεται.

    Αυτό είναι και το χειρότερο καθώς μικρή σημασία έχει αν ο Δένδιας πριν 20-30 χρόνια πέρασε από το ΕΝΕΚ ή όχι γιατί δεν δικαιούται να ας κάνει υποδείξεις ο άνθρωπος που είχε συνυποψήφιο τον Αμυρά (άσχετα αν μετά το κράξιμο τον εξαφάνισαν) που μόλις πριν μερικούς μήνες έδινε οδηγίες για αντάρτικο πόλεων και βίαιη κατάληψη της εξουσίας από αναρχοφασίστες που εγκολπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Έλεος!


    Γελοιότητες Παπαδημούλη που χρησιμοποιεί το indymedia σαν πηγή για να επιτεθεί στον Δένδια

    Πέφτουν οι μάσκες στον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που ο Τσίπρας βρίσκεται στις ΗΠΑ.

    Το γράφουμε από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να πολλαπλασιάζονται τα τρομοκρατικά χτυπήματα ότι δεν πρόκειται για ιδεολόγους της «ένοπλης πάλης» αλλά για κατευθυνόμενους παρακρατικούς μηχανισμούς και μέρα με την ημέρα επιβεβαιωνόμαστε με τον πλέον επίσημο τρόπο.

    Πριν από λίγη ώρα ο Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ αναπαρήγαγε από το γνωστό Indymedia , άρθρο κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης για δήθεν σχέση του με την ΕΝΕΚ!

    Είναι γνωστό ότι ο Δένδιας όχι μόνο δεν υπήρξε ποτέ ακραίος αλλά και ως ΟΝΝΕΔίτης επέλεγε πάντα τον «μεσαίο χώρο» του κοινωνικού φιλελευθερισμού.

    Γιατί όμως σήμερα ο Παπαδημούλης επέλεξε να αναδημοσιεύσει μια τέτοια ανάρτηση του Indymedia την οποία λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε προβληθεί και από την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ Left.gr;

    Γιατί σήμερα που από τη μια βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την ενέργεια στο Mall και από την άλλη ο Τσίπρας περιοδεύει στην Αμερική, πραγματοποιώντας συναντήσεις με διάφορους τους οποίους δεν ανακοινώνει;

    Μήπως εκεί στην Κατεχάκη πρέπει να το δουν και έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση