GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι απεργοί αποφάσισαν: Σήμερα ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα λεωφορεία στους δρόμους...

Πριν από λίγα λεπτά έληξε η μαραθώνια συνεδρίαση των απεργών οδηγών των λεωφορείων, όπως και η καταμέτρηση των ψήφων. Οι 4.000 περίπου οδη...

Πριν από λίγα λεπτά έληξε η μαραθώνια συνεδρίαση των απεργών οδηγών των λεωφορείων, όπως και η καταμέτρηση των ψήφων. Οι 4.000 περίπου οδηγοί που συμμετείχαν στη συνεδρίαση αποφάσισαν τα λεωφορεία να ξεκινήσουν και πάλι σήμερα Τετάρτη, κανονικά τα δρομολόγιά τους, καθώς υπερίσχυσε η πρόταση να σταματήσει η απεργία.
Οι οδηγοί αποφάσισαν επίσης να υπάρξει συμμετοχή στην 24ωρη κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη και έπειτα με γενική συνέλευση θα επανακαθορίσουν τη στάση τους.
Η πρόταση που τελικά επικράτησε ήταν των ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ – ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ενώ τα αποτελέσματα βγήκαν αργά τα ξημερώματαλόγω της μεγάλης προσέλευσης των εργαζομένων στην ψηφοφορία.
Να σημειωθεί πως στο ψήφισμα προβλέπεται σύγκλιση νέας γενικής συνέλευσης μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση