GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ζήτησε η Μέρκελ από τον Σαμαρά...

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ, όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών τους. Π...

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ, όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών τους. Πίσω από τις κάμερες όμως, η γερμανίδα καγκελάριος, σύμφωνα με τον Real Fm, ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να την ενημερώσει για την πορεία της εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων.
Οι Γερμανοί ανέφεραν στους Έλληνες πολιτικούς ότι «σώσαμε την Ελλάδα, κατοχυρώσαμε την θέση της στην Ευρωζώνη, σώσαμε την δημοσιονομική της κατάσταση, τώρα είναι σειρά σας να εφαρμόσετε τις μεταρρυθμίσεις ώστε να προσελκύσετε επενδύσεις και χρήμα και να λύσετε προβλήματα όπως η ανεργία και η ανταγωνιστικότητα».
Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς, τόνισε όπως και δημοσίως, την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα αλλά σημείωσε και το θέμα των θυσιών του ελληνικού λαού. Ο Πρωθυπουργός ανέφερε, σύμφωνα με τον Real Fm, ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ρευστότητα και χρήματα από τις επενδύσεις.

2 σχόλια

  1. Δηλαδη αν καταλαβες καλα κ.Δωροθεα σας ζητα ρευστο και αμα λαχει και καμια επενδυση!!! Παλι δανεικα δηλαδη. Οπως βλεπεις στην Ελλαδα κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα απολυτως χωρις δανεικα. Ολοι δανεικα ζητουν, ΜΝεγαλα καναλια, εφημεριδες, Ραδ.Σταθμοι, εργολαβοι, πολιτες, ταξιτζιδες, μαναβιδες, εμποροι και βιομηχανοι ολοι δανεικα!!! Απο δικα τους χρηματα για να κανουν μια δουλεια μια επενδυση ΜΗΔΕΝ. Το γουδι το γουδοχερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ELLADA EINAI ANIKTIMHTH
    ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΘΑ ΔΕΙ.ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΡΗΜΙΑ.ΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ , ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΠΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ .ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΠΑΜΠΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση