GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβάστε την ανατριχιαστική ομολογία ενός δολοφόνου που σοκάρει

Ο Ισραήλ Κις, ο στυγερός εγκληματίας που καταδικάστηκε για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 18χρονης κοπέλας τον Φεβρουάριο του 2012..

Ο Ισραήλ Κις, ο στυγερός εγκληματίας που καταδικάστηκε για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 18χρονης κοπέλας τον Φεβρουάριο του 2012..
και μετέπειτα βρέθηκε νεκρός στο κελί του, με κομμένους καρπούς και κρεμασμένος από το σεντόνι του, γελούσε νευρικά στο δικαστήριο την ώρα που ομολογούσε για το φρικτό του έγκλημα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το newsbomb.gr, ο Κις, με τα χέρια και τα πόδια δεμένα, δεν έδειξε ούτε ίχνος μετάνοιας για τις πράξεις του, τη στιγμή που περιέγραφε βήμα-βήμα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως απήγαγε, βίασε και τέλος στραγγάλισε τη νεαρή κοπέλα, και ύστερα πήρε τηλέφωνο τους γονείς της απαιτώντας λύτρα, προσποιούμενος πως εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή!
Οι δύο ανακριτές που ανέλαβαν την υπόθεσή του είχαν μείνει άναυδοι με τη συμπεριφορά του Κις. Όπως δήλωσαν, ο 34χρονος άντρας έμοιαζε να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού την ώρα της ομολογίας, σαν να προσπαθούσε να ξαναζήσει στο μυαλό του τη στιγμή του εγκλήματος. Χαρακτηριστικά ανέφεραν πως το σώμα του έτρεμε τόσο πολύ που κατόρθωσε να τρίψει με τις αλυσίδες το χρώμα από την καρέκλα στην οποία ήταν δεμένος!
Οι ανακριτές τον κοίταξαν στα μάτια και του είπαν: «Ξέρουμε πως έχεις απαγάγει τη Σαμάνθα Κοένινγκ. Θα σε καταδικάσουμε», περιμένοντας τον Κις να ομολογήσει για το έγκλημά του. Εκείνος ωστόσο τους αποκάλυψε πράγματα που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.
Καθώς ομολογούσε για το έγκλημα, ο Κις έδειξε στο Google Maps το ακριβές σημείο της λίμνης στην οποία είχε πετάξει το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας, και που έπειτα είχε πάει ατάραχος να ψαρέψει! Η ομολογία του όμως δεν σταμάτησε εκεί.Δήλωσε πως ήταν «δύο διαφορετικοί άνθρωποι για πάνω από 14 χρόνια», ενώ έκανε και ορισμένα ανατριχιαστικά σχόλια, όπως: «Είναι χρονοβόρα διαδικασία ο στραγγαλισμός ενός ανθρώπου».
Ο Κις δεν μιλούσε μόνο για τη Σαμάνθα. Σε περίπου 40 ώρες ανακρίσεων μέσα σε οκτώ μήνες, αποκάλυψε πως είχε σκοτώσει ξανά, με τις Αρχές να πιστεύουν πως υπάρχουνπάνω από μια ντουζίνα θύματα. Είπε πως έκρυβε «σύνεργα δολοφονίας» σε διάφορα μέρη της Αλάσκα, έτσι ώστε να του είναι εύκολα προσβάσιμα όταν ανακάλυπτε το επόμενό του θύμα. Ο Κις μάλιστα ομολόγησε πως είχε σκοτώσει τέσσερις ανθρώπους στην Ουάσινγκτον, είχε ξεφορτωθεί ένα πτώμα στη Νέα Υόρκη και είχε βιάσει μια έφηβη κοπέλα στο Όρεγκον.
Είπε πως λήστευε τράπεζες για να μπορεί να χρηματοδοτεί το αγαπημένο του «σπορ», που δεν ήταν άλλο από το να σκοτώνει ανθρώπους! Ομολόγησε επίσης πως είχε βάλει φωτιά σε ένα σπίτι στο Τέξας, πηγαίνοντας ύστερα σε μια ασφαλή απόσταση, από όπου και παρακολουθούσε με ευχαρίστηση τις φλόγες να το τυλίγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση