GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πραγματοποίηση συνάντησης μελών και φίλων της “κοινωνίας αξιών” στα Γιάννενα

Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών και φίλων του κόμματος της “κοινωνίας αξιών“ στο ξενοδοχείο Du Lac στα Γι...

Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών και φίλων του κόμματος της “κοινωνίας αξιών“ στο ξενοδοχείο Du Lac στα Γιάννενα. Η συνάντηση συντονίσθηκε από τον κ. Δημήτρη Μακρή και την κα. Σταυρούλα Χαϊδεμενάκου.
Ομιλητές στη συνάντηση ήταν ο κ. Δημήτρης Παπαγρηγοράκης, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Δημήτρη Μπουραντά και ο συντονιστής πολιτικής και θέσεων κ. Στέλιος Φενέκος, οι οποίοι ανέλυσαν τη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική του κόμματος για την ανασυγκρότηση της χώρας.
Συζητήθηκαν οι πολιτικές θέσεις, οι θέσεις στα εθνικά θέματα, η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, καθώς και οι θέσεις για την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, την παιδεία και την ανεργία.
Η εκδήλωση αυτή της “κοινωνίας αξιών” ήταν η τρίτη μιας σειράς ανάλογων, που έχουν προγραμματισθεί για τον Ιανουάριο, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση