GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινητοποίηση στα διόδια του Ρίου...

Παρέμβαση στα διόδια του Ρίου στο δρόμο της Πατρών-Κορίνθου έχει προγραμματιστεί για αυτή την ώρα από το Κίνημα «Διόδια-STOP». Πρόκειται...

Παρέμβαση στα διόδια του Ρίου στο δρόμο της Πατρών-Κορίνθου έχει προγραμματιστεί για αυτή την ώρα από το Κίνημα «Διόδια-STOP».
Πρόκειται για πρωτοβουλία που εντάσσεται στην Πανελλαδική κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί σε σταθμούς διοδίων ολόκληρης της χώρας στις 6 Ιανουαρίου.
Σε ανακοίνωση τους, τα μέλη του κινήματος «Διόδια-STOP» μεταξύ άλλων αναφέρουν:
- Ζητάμε να σταματήσει η δίωξη κάθε ανθρώπου που υπερασπίζεται το αυτονόητο και συνταγματικό του δικαίωμα να μην τον κλέβουν, να μπορεί να κινείται ελευθέρα στους ελληνικούς δημόσιους δρόμους.
- Ζητάμε την κατάργηση των διοδίων.
- Ζητάμε να καταγγελθούν οι συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων.
- Ζητάμε να συνεχιστούν τα έργα με ευθύνη δημόσιου φορέα με κοινωνικό έλεγχο, σύμφωνα με ένα γενικό βιώσιμο σχεδιασμό, στην υπηρεσία του λαού μας.
- Ζητάμε να σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη. Μέσα στον Ιανουάριο θα πραγματοποιηθούν δίκες που αφορούν συμπολίτες μας από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Πάτρα, με κατηγορητήρια που ποινικοποιούν ακόμα και τη συμμετοχή σε κινητοποιήσεις.
Γι αυτό καλούμε όποιον ενδιαφέρεται σε μια συνάντηση για τα Διόδια που θα γίνει στα γραφεία της ΕΛΜΕ (Μανιακίου 6 & Κορίνθου) την Παρασκευή στις 18.30.
Συμμετέχουμε όλοι στην πανελλαδική κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6/01/2012 ταυτόχρονα σε πολλά σημεία σταθμών διοδίων σε όλη την Ελλάδα. Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση στα διόδια του Ρίου στο δρόμο Πατρών-Κορίνθου στις 10.30 το πρωί».
Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση