GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θετικός ο Μανθάνο για τον Θρύλο....

Παρότι ο Μίτσελ συνεχίζει να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει προσεγγίσει τελικά τον Γκ...

Παρότι ο Μίτσελ συνεχίζει να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει προσεγγίσει τελικά τον Γκρεγκόριο Μανθάνο, ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει σύντομα.
Ο Ισπανός τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει προ ημερών με δηλώσεις του ότι δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη κρούση από τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο είχε μιλήσει από τότε με θετικά λόγια για την προοπτική της ανάληψης της τεχνικής τους ηγεσίας. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρονται τελικά να επικοινώνησαν μαζί του και να βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του.
Σύμφωνα με τη SportDay, πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο «καθηγητής» πολύ σύντομα θα αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ από την επικοινωνία που είχαν μαζί του οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δείχνει ότι είναι θετικός. Το θέμα του, όπως και των υπολοίπων, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση