GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΔΕΔΥ: Να μην μειωθεί η έκπτωση...

Η Εκτελεστική Επιτροπή της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης των εργαζομένων του Δημοσίου, ζητά από την Διοίκηση του Οργανισμού Αστι...

Η Εκτελεστική Επιτροπή της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης των εργαζομένων του Δημοσίου, ζητά από την Διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών να μη μειώσει, την έκπτωση των ετήσιων καρτών πολλαπλών διαδρομών που προμηθεύεται η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τα μέλη της.
Παράλληλα, ζητά να λάβει υπ' όψιν της «τη μεγάλη οικονομική δυσπραγία των Δημοσίων Υπαλλήλων, από την εξελισσόμενη οικονομική κρίση και τις συνεχείς περικοπές μισθών και συντάξεων».
Τέλος, η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει, ότι ο ΟΑΣΑ, σχεδιάζει να μειώσει από το 25% στο 20% το ποσοστό έκπτωσης των ετήσιων καρτών πολλαπλών διαδρομών, που, η ίδια αλλά και άλλοι φορείς, προμηθευόταν, μαζικά για τους Δημοσίους Υπαλλήλους.
Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Εγώ πάντως όχι. Ως "ελεύθερος επαγγελματίας" με μπλοκάκι πληρώνω στο ακέραιο. Ζήτω η ΑΔΕΔΥ. Ζήτω!!! Ζήτω οι γαμημένοι προνομιούχοι. Ζήτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση