GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο στη Βρετανία με τον Γενικό Γραμματέα κόμματος και τέσσερις γυναίκες!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Βρετανία για το Κόμμα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, όταν τέσσερις γυναίκες διατύπωσαν κατηγορίες σεξουαλικής πα...

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Βρετανία για το Κόμμα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, όταν τέσσερις γυναίκες διατύπωσαν κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του πρώην γενικού γραμματέα του κόμματος, Κρις Ρέναρντ. Οι αποκαλύψεις αυτές ήρθαν στο φως την περασμένη εβδομάδα από το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 όπου δύο από τις τέσσερις γυναίκες διατύπωσαν την κατηγορία και η μία διαβεβαίωσε ότι είχε ενημερώσει 2 αξιωματικούς του Κόμματος αλλά δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο.
Ο Κρις που είναι τώρα μέλος της Βουλής των Λόρδων κατηγορήθηκε πολλές φορές για ανάρμοστη συμπεριφορά από το 2003. Παρόλα αυτά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.
Την περασμένη Κυριακή ο Νικ Κλεγκ, ηγέτης των Φιλελεύθερων Δημοκρατών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παραδέχτηκε ότι είχε ενημερωθεί πριν από πέντε χρόνια για τις κατηγορίες κατά του Κρις Ρέναρντ, ενώ χθες αρνήθηκε και διέψευσε οποιαδήποτε απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης. Δήλωσε στο BBC ότι : "Δεν έχω τίποτε να κρύψω. Το κόμμα δεν έχει τίποτε να κρύψει. Οφείλουμε τώρα να ακούσουμε τις γυναίκες, οι οποίες κρίνουν ότι δεν ακούστηκαν όπως θά 'πρεπε και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, το οποίο και θα κάνουμε"
Το Κόμμα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών ξεκίνησε να ερευνά τις κατηγορίες κατά του Κρις Ρέναρντ αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το κόμμα χειρίστηκε την υπόθεση.
sirina.tv

1 σχόλιο

  1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΕΙΣ!
    ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΝΑ ΠΗΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση