GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εννέα νεκροί στην Αμερική από τη χιονοθύελλα...

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι, ανάμεσά τους κι ένα 11χρονο αγόρι, έχασαν τη ζωή τους από την σφοδρή χιονοθύελλα «Νέμο», που έπληξε τις βορει...

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι, ανάμεσά τους κι ένα 11χρονο αγόρι, έχασαν τη ζωή τους από την σφοδρή χιονοθύελλα «Νέμο», που έπληξε τις βορειοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη. Σε αρκετές περιοχές το χιόνι άγγιξε το ένα μέτρο. Λόγω της χιονοθύελλας, περίπου 700.000 σπίτια βυθίστηκαν στο σκοτάδι, οι συγκοινωνίες διακόπηκαν, ενώ πάνω από 2.000 πτήσεις ακυρώθηκαν. Οι περισσότεροι θάνατοι προκλήθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα.
Στην κομητεία Σάφολκ της Νέας Υόρκης η αστυνομία κατάφερε να απεγκλωβίσει εκατοντάδες μοτοσικλετιστές που είχαν αποκλειστεί σε αυτοκινητόδρομο.
Το μεγαλύτερο πλήγμα του «Νέμο» δέχθηκαν το Κοντέκτικατ, το Ρόουντ Άιλαντ και η Μασαχουσέτη. Σύμφωνα με το Reuters, 2.200 πτήσεις ακυρώθηκαν. Λόγω της χιονοθύελλας, οι αρχές αναγκάστηκαν να κλείσουν το Διεθνές Αεροδρόμιο Λόγκαν, στη Βοστόνη, όπου το χιόνι ξεπέρασε τα 50 εκατοστά, αλλά και το Διεθνές Αεροδρόμιο στο Κονέκτικατ.
Από το 1979 είχαν να ζήσουν οι κάτοικοι του Μέιν στο Πόρτλαντ χιονόπτωση τέτοιας έντασης. Σε πολλά σημεία το χιόνι έφτασε τα 74 εκατοστά.
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση