GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τμήμα Βιβλιοθηκονομίας...

Το τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι.Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το σχέδιο «Αθηνά» δεν απορροφάται απ...

Το τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι.Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το σχέδιο «Αθηνά» δεν απορροφάται από κάποιο άλλο τμήμα ούτε και συγχωνεύεται. Πρόκειται για μια απλή μετακίνηση η οποία μόνο προβλήματα δημιουργεί στους φοιτητές αλλά και στη λειτουργία του τμήματος.
Μια μεγάλη μερίδα των φοιτητών, είναι μόνιμοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης και επέλεξαν τοTμήμα, εκτός των άλλων, και για οικονομικούς λογούς. Η μετακίνηση στο Τ.Ε.Ι. Σερρών θα σημάνει, ουσιαστικά, και τη διακοπή των σπουδών τους.
Παράλληλα,η πόλη της Θεσσαλονίκης εξυπηρετεί τις ανάγκες του τμήματος καθώς ένα δίκτυο περίπου 100 βιβλιοθηκών, δίνουν κάθε χρόνο θέσεις πρακτικής άσκησης στους φοιτητές και συμβάλλουν στις δραστηριότητες που προκύπτουν από τη διδασκαλία των μαθημάτων (π.χ. εκπόνηση εργασιών, εργαστηριακές ασκήσεις κ.ά).
Επιπλέον,το Σπουδαστήριο του Τμήματος διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη και εξειδικευμένη,για τις ανάγκες της επιστήμης μας, συλλογή, η οποία δε θα μεταφερθεί στις Σέρρες καθώς ανήκει στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ενώ, το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας, διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές για άτομα με ειδικές ανάγκες, και διευκολύνει την καθημερινότητα πολλών συμφοιτητών μας.
Οι φοιτητές της Βιβλιοθηκονομίας

1 σχόλιο

  1. Παιδια μου. Δεν θα σας μετακινησουν. Παιχνιδια παιζουν για να σας δοκιμασουν. Δωστε τους ενα καλο μαθημα. Καταθεστε ολοι στη Γραμματεια τις φοιτητικες σας ταυτοτητες.
    Το παιχνιδι που υπαρχει εδω και χρονια τωρα απο συγκεκριμενους μονιμου; υπαλληλους του υπουργειου δεν θα περασει τελικα. Και ολα αυτα γιατι το Τμημα σας ειναι πολυ καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση