GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ- Ολόκληρη η παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη...

Το βιβλίο του με τίτλο «Μπροστά από την Εποχή της - Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990 – 1993», παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ...

Το βιβλίο του με τίτλο «Μπροστά από την Εποχή της - Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990 – 1993», παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, παρουσία πολλών πολιτικών από όλους τους χώρους.
«Αν η κυβέρνηση εκείνη δεν είχε πρόωρα ανατραπεί, η πορεία της χώρας θα ήταν διαφορετική και η σημερινή καταστροφή θα είχε πιθανότατα αποτραπεί», είπε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην παρουσίαση του.
Πολιτικοί από όλα τα κόμματα έδωσαν το "παρών" στην παρουσίαση του βιβλίου. Μεταξύ αυτών, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, ο πρόεδρος της βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, καθώς και ο Αχιλλέας Καραμανλής. Ακόμα, στην εκδήλωση βρέθηκαν υπουργοί της κυβέρνησης, υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη και δεκάδες βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση