GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοτσώνη:βλαχιά οι ελληνικές σημαίες στο βρετανικό Μουσείο

«Εθνική βλαχιά» χαρακτηρίζει την ενέργεια μαθητών να σηκώσουν ελληνικές σημαίες στο Βρετανικό Μουσείο, η δημοσιογράφος και κόρη του πρώην...

«Εθνική βλαχιά» χαρακτηρίζει την ενέργεια μαθητών να σηκώσουν ελληνικές σημαίες στο Βρετανικό Μουσείο, η δημοσιογράφος και κόρη του πρώην υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Κοτσώνη, Ηλέκτρα Κοτσώνη.
Ο τίτλος του άρθρου της Ηλέκτρας Κοτσώνη στη lifo, είναι «Διαφημίζοντας την εθνική μας βλαχιά», ενώ η δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά: «μεγαλύτερη βλακεία από το να ανοίξουν τη σημαία μπροστά στα μάρμαρα δεν βρήκαν να σκεφτούν;».
Παραθέτοντας τη δική της εμπειρία όταν επισκέφθηκε το Βρετανικό Μουσείο ως μαθήτρια, αναφέρει ότι «δεν ήταν και η καλύτερή μου - πολύ πιο ωραία πέρασα το βράδυ που είδαμε τον Tobey Maguire να μπαίνει σε σινεμά στη Leicester Square για την πρεμιέρα του Seabiscuit».
«Δεν ξέρω για εσάς, αλλά ως έφηβη μου ήταν αρκετά δύσκολο να ενδιαφερθώ για ένα μάτσο αρχαίες πέτρες. Είχα ήδη περάσει τη μισή ζωή μου συνάμενη από γονείς και δασκάλους στα αρχαιολογικά μουσεία της επικράτειας και την άλλη μισή παπαγαλίζοντας μια ιστορία που ξεκινά κάπου στη κυκλαδική περίοδο και τελειώνει με την επανάσταση του 1821», προσθέτει η Ηλέκτρα Κοτσώνη και συνεχίζει:
 «Δεν ξέρω τι θα έκανα αν εκείνη την ημέρα με είχαν βάλει να ανοίξω τη γαλανόλευκη μες το μουσείο. Μπορεί και να είχα πεθάνει από την ντροπή μου. Δεν ξέρω όμως και τι να σκεφτώ για τους καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου που έπεισαν τους μαθητές τους ότι μια τέτοια πράξη αποτελεί κάτι αξιέπαινο και πάνω από όλα λογικό. Δεν ξέρω και πως να τους χαρακτηρίσω ακριβώς, αλλά τείνω προς το βλάκες με περικεφαλαία».

4 σχόλια

  1. ΚΥΡΙΑ ΚΩΣΤΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΧΙΚΟ ΟΝΟΜΑ.. ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΙΚΗ??????????????????????????????Η ΒΛΑΧΙΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΑΓΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΙΓΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΛΓΕΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσιογράφος του πέους!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8¨21 σε ποιον αναφερεσαι και σε τι??Για τα κλεμμενα απο τον Ελγιν γλυπτα του Παρθενωνα ?????? Ειναι για αυτο ελγεινια μαρμαρα????Απο ποτε οι κλεφτες βαφτιζουν τα κλεμμενα τους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση