GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-Φτιάχνει σπίτια από μπουκάλια για τους φτωχούς

Χρησιμοποιώντας πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια η Ingrid Vaca Diez, φτιάχνει σπίτια, για τις φτωχές οικογένειες στην Σάντα Κρούζ στη Βολι...


Χρησιμοποιώντας πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια η Ingrid Vaca Diez, φτιάχνει σπίτια, για τις φτωχές οικογένειες στην Σάντα Κρούζ στη Βολιβία.


Η  Ingrid Vaca Diez,  γεμίζει τα μπουκάλια με χώμα και στη συνέχεια στοιβάζει το ένα πάνω στο άλλο, στερεώνοντας με λάσπη, όπως ακριβώς γίνεται και με τα τούβλα. Στη  συνέχεια ζωγράφίζει ορισμένα τμήματα των τοίχων, δημιουργώντας πραγματικά όμορφες κατοικίες. Η πρώτη απόπειρα της Ingrid στέφθηκε με επιτυχία, δίνοντάς της κουράγιο για να συνεχίσει. Η γυναίκα έχει φτιάξει μέχρι σήμερα 10 σπίτια και λέει :
«Κάθε φορά που τελειώνω μια κατασκευή λέω πως είναι η τελευταία μου. Όμως η χαρά που βλέπω στα μάτια των άπορων οικογενειών για το μελλοντικό τους σπίτι δεν με αφήνει να σταματήσω».


Πηγή: perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση