GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεικτή εικόνα στη Wall Street

Για τρίτη, συνεχή συνεδρίαση ο ευρύς δείκτης S&P 500 παρουσίασε ισχνά κέρδη, επειδή κυκλοφορούν πολλές πληροφορίες για εταιρικές συγχ...

Για τρίτη, συνεχή συνεδρίαση ο ευρύς δείκτης S&P 500 παρουσίασε ισχνά κέρδη, επειδή κυκλοφορούν πολλές πληροφορίες για εταιρικές συγχωνεύσεις που αφορούν μετοχές του, την ώρα που πολλοί χρηματιστηριακοί αναλυτές, που το Reuters έχει υπόψη, διαβλέπουν ότι τα τωρινά αλλεπάλληλα υψηλά του δείκτη (εγγύς του υψηλού τρέχοντος 12μήνου) "σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν". Σήμερα πάντως ο δείκτης αυτός τερμάτισε στις 1.521,40 μονάδες(+1,07 μ.,+0,07%).
Από την πλευρά τους, ο βιομηχανικός Dow Jones και Nasdaq Composite είχαν σήμερα διαφορετική κατεύθυνση :
O πρώτος από τους δύο χρηστικούς δείκτες της Wall Street, o Dow Jones έχασε οριακά εννέα μονάδες (-0,06%) αλλά κλείνοντας στις 13.973 μονάδες δεν αποκλείεται καθόλου, όπως προλέγουν οι ίδιοι αναλυτές, να διασπάσει στο εγγύς μέλλον το όριο των 14 χιλιάδων μονάδων.
Ο Nasdaq Composite κατάφερε να κλείσει ανοδικά έστω οριακά με +1,78 μονάδες, 0,06%, κλείσιμο δείκτη στις 3,198.66 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση