GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Σύλληψη 67χρονου για χρέη

Ένας 67χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στην Πάτρα για οφειλές μεγάλου ύψους προς το Δημόσιο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ύψος των οφειλ...

Ένας 67χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στην Πάτρα για οφειλές μεγάλου ύψους προς το Δημόσιο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ύψος των οφειλών του 67χρονου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εμπορίας υγρών καυσίμων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 668.280,41 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες που προβλέπει ο νόμος για «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».


1 σχόλιο

  1. Hydrosol: σε πιλοτική λειτουργία ο ηλιακός αντιδραστήρας παραγωγής υδρογόνου από νερό!

    ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΜΟΝΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ..ΝΤΟΠΕΣ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ !!!! 

    Σε πιλοτική λειτουργία τέθηκε ο ηλιακός αντιδραστήρας παραγωγής υδρογόνου από τη διάσπαση του νερού, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου Hydrosol.
    Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ημερίδας "Ηλιακά Καύσιμα" στην Αλμέρια της Ισπανίας στις 31 Μαρτίου 2008.

    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση