GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Ύστατη λήση τα χρήματα των φορολογουμένων

Η άμεση ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με χρήματα φορολογουμένων πρέπει να αποτελεί την ύστατη λύση, υποστηρίζει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ο...

Η άμεση ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με χρήματα φορολογουμένων πρέπει να αποτελεί την ύστατη λύση, υποστηρίζει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούν μόνον ως ύστατη λύση τα χρήματα των φορολογουμένων για να χρηματοδοτούν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δήλωσε σήμερα ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Σε ομιλία του σε συνέδριο με θέμα τις κανονιστικές ρυθμίσεις στο χρηματοπιστωτικό τομέα που οργανώθηκε από τα συντηρητικά κόμματα στο γερμανικό κοινοβούλιο, ο Σόιμπλε επέκρινε επίσης έμμεσα την ταχύτητα της επιβολής παγκόσμιων κανονιστικών ρυθμίσεων στο χρηματοπιστωτικό τομέα, λέγοντας πως δεν είναι αποδεκτό να δίνουν το ρυθμό οι βραδύτερες χώρες.
Πηγή: ΑΜΠΕ

2 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ.ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.ΚΑΝΕ ΣΠΡΕΝΤ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΕΥΝΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΕΡΤΕ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΑΤΕ.ΚΑΙ ΤΟ 1940-1944
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΑΝΑ ΤΟ 2013.ΤΙΣ ΥΠΟΞΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΤΡΑΚΛΕ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΓΔΥΣΑΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση