GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα-Διπλό μπλόκο σε αυτοκίνητα της εταιρείας για τον χρυσό

Ακινητοποιημένα είναι εδώ και μερικά λεπτά δύο αυτοκίνητα της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα μεταλλεία στα Πλατανάκια του Σταυρού Χαλκιδ...

Ακινητοποιημένα είναι εδώ και μερικά λεπτά δύο αυτοκίνητα της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα μεταλλεία στα Πλατανάκια του Σταυρού Χαλκιδικής, από συγκεντρωμένους κατοίκους της περιοχής, στον δρόμο που οδηγεί από Σταυρό προς Ολυμπιάδα.
Δεύτερο μπλόκο έχουν κάνει οι κάτοικοι της περιοχής στο κέντρο του Σταυρού.
«Είμαστε στο πλευρό των κατοίκων της Ιερισσού κι ενάντια στα μεταλλεία» δηλώνει κάτοικος της περιοχής.

Πηγή: thesstoday.gr

2 σχόλια


  1. Ε πάρτε τα βουνά να ησυχάσουμε...
    Όλα τα λεφτά η κομμουνίστρια με τη ντουντούκα στη συγκέντρωση των ΣΥΡΙΖΑίων απ' όλη την Ελλάδα για τις Σκουριές στα τέλη Φεβρουαρίου:

    Βίντεο: Διαδήλωση για τα μεταλλεία στη Χαλκιδική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύσκεψη στην εισαγγελία για τις Σκουριές

    Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης με...πρωτοβουλία του Εισαγγελέα Εφετών Παναγή Γιαννάκη. Στην σύσκεψη εκτός από τον κ. Γιαννάκη θα συμμετάσχουν ακόμη ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας και ο Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Αθηναγόρας Παζαρλής. Οι τρεις άνδρες θα συζητήσουν τους λόγους που σε κάθε έρευνα των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό υπόπτων όσον αφορά στην εμπρηστική επίθεση στα μεταλλεία στις Σκουριές, υπάρχει τέτοια ένταση στην περιοχή της Ιερισσού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση