GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρυθμη η κατάσταση έξω από την κυπριακή βουλή

Οι δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση των πολιτών που βρίσκονται έξω από το κοινοβούλιο, όπου θα τεθε...

Οι δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση των πολιτών που βρίσκονται έξω από το κοινοβούλιο, όπου θα τεθεί προς ψήφιση το νομοσχέδιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο φορές μέχρι τώρα ο κόσμος προσπάθησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να εισέλθει στην βουλή.
Συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των διαδηλωτών. Αυτή την στιγμή εκτιμάται ότι έξω από το κοινοβούλιο βρίσκονται περισσότερα από 1000 άτομα. Από όλες τις πόλεις της Κύπρου έχουν ξεκινήσει πούλμαν που μεταφέρουν κόσμο στην Λευκωσία.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί προκειμένου να συγκρατήσουν το πλήθος και η ατμόσφαιρα θυμίζει "μπαρούτι".
Η διαμαρτυρία του κόσμου και η ένταση έχουν καθυστερήσει μισή ώρα την έναρξη της συζήτησης για το νομοσχέδιο της εξυγίανσης των τραπεζών.

ΒΙΝΤΕΟ- Ένταση έξω από την κυπριακή Βουλή
Ένταση είχε επικρατήσει και νωρίτερα έξω από το Κοινοβούλιο, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.


ΒΙΝΤΕΟ-Το χρονικό των διαπραγματεύσεων με Μόσχα και τρόικα

Δραματικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο την ώρα που οι πολιτικές δυνάμεις προσπαθούν να βρουν λύση για το πώς θα «μαζευτούν» 5,8 δισεκατομμύρια ευρώ. Δείτε το βίντεο του ALPHA.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση